Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στο «Βοήθεια στο σπίτι» ο Μανώλης Ματσάγκας…

    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Ματσάγκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συναντήθηκε με τις εργαζόμενες στο υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ζίτσας, στα γραφεία του Δήμου την Πέμπτη 15 Μαΐου.
    Ενημερώθηκε για το πάγιο πρόβλημα της σημαντικής καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, τον έντονο προβληματισμό τους για τη συνέχιση εφαρμογής του προγράμματος, μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε λήγει η τελευταία εγκεκριμένη παράταση και για τις απόψεις τους για τη μελλοντική λειτουργία μόνιμης κοινωνικής υπηρεσίας.
    Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ εκφράζει...
την αμέριστη συμπαράσταση στις εργαζόμενες στην υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ζίτσας και δηλώνει ότι η θέση της είναι η αναμόρφωση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου Ζίτσας, με τη δημιουργία μόνιμης Κοινωνικής Υπηρεσίας, όπου θα ενταχθούν όλες οι από χρόνια εργαζόμενες στην επιτυχημένη κοινωνική υπηρεσία.   
    Δεσμεύεται ότι από όποια θέση της αναθέσει ο δημότης του Δήμου στις εκλογές στις 18 Μαΐου, θα θέσει το σημαντικό πρόβλημα της συνέχισης της λειτουργίας της δομής και της αντιμετώπισης των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο σπίτι».