Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αέρας νίκης: Υποψήφιος με τον Βασ. Γαρδίκο ο Μιχάλης Μπίγγος…

Ακόμη πιο διευρυμένο, ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιο Γαρδίκου, μακριά από πολιτικούς χρωματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ).
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αυτοδιοικητική Ενότητα" του Βασίλη Γαρδίκου θα είναι στο Δήμο Ζίτσας, ο Μιχάλης Μπίγγος, στη δημοτική ενότητα Πασσαρώνας. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα και αποτελεί ασφαλώς ένα βήμα μπροστά στην υλοποίηση πραγματικής αυτοδιοικητικής ενότητας, με βάση αποκλειστικά αυτοδιοικητικά κριτήρια και μακριά από πολιτικούς χρωματισμούς.
«Ο Δήμος Ζίτσας σε λίγες εβδομάδες δεν θα έχει νέο Δήμαρχο που ήρθε από το πουθενά, ή ουρανοκατέβατος σαν “σωτήρας”» είχε αναφέρει ο Μιχάλης Μπίγγος σε χθεσινή του ανακοίνωση, δηλώνοντας παρών. Προϊδέασε έτσι για την συμμετοχή του στο πλευρό του Βασίλη Γαρδίκου, έχοντας τονίσει ότι θα επιλέξει «τον δύσκολο δρόμο της αριστείας και όχι τον εύκολο δρόμο των αρεστών». Είναι άνθρωπος που τολμά να αμφισβητήσει κατεστημένα – μηχανισμούς και κυκλώματα εξουσίας.
Ο Μιχάλης Μπίγγος είναι ταξίαρχος ε.α, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων και Γραμματέας του Πανηπειρωτικού – Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων. Ενεργός δημότης, έδωσε το παρόν σε όλα σχεδόν τα δημοτικά συμβούλια και παρακολούθησε περισσότερες συνεδριάσεις ακόμη και από τον Δήμαρχο και από τον...
Πρόεδρο του Δ.Σ.
Μένει μόνιμα στη Βουνοπλαγιά, κατάγεται από τη Χίνκα, ενώ είναι γαμπρός στο Γραμμένο. Έχει έντονη κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα, ενώ πολιτικά ως μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, αλλά και της Νομ. Εκτ. Επιτροπής της Ν.Δ. ανέπτυξε πολύπλευρη δραστηριότητα.
Καταξιωμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας και άνθρωπος με ζωντάνια και καθαρή άποψη, ο Μιχάλης Μπίγγος σίγουρα αποτελεί για το συνδυασμό του Βασίλη Γαρδίκου μια δύναμη γνώσης, εμπειρίας και ουσιαστικής συμβολής.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» του Βασ. Γαρδίκου
«Η αρμονική σύνθεση του ψηφοδελτίου της Αυτοδιοικητικής Ενότητας Δήμου Ζίτσας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Γαρδίκο, με τις απόψεις κάθε γενιάς με βάση αυτοδιοικητικά κριτήρια και μακριά από χρωματισμούς συνεχίζεται.
Αμβλύνοντας της πολιτικές αντιπαραθέσεις με το βλέμμα στην κοινωνία και στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών με προσήλωση στην συναπόφαση, μέσα από τη διαβούλευση και την συνεργασία με το σύνολο των δημοτών.
Στη λογική της ανοιχτής διαφανούς και συμμετοχικής λειτουργίας θα έχουμε στο Δημοτικό μας ψηφοδέλτιο τον κ. Μιχάλη Μπίγγο.
Ο Μιχάλης Μπίγγος είναι αξιωματικός ε.α απόφοιτος της στρατιωτικής σχολής ευελπίδων και Γραμματέας του Πανηπειρωτικού –Εθνικού αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.»

(ανανέωση)
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την συνέντευξη του Μιχάλη Μπίγγου