Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Την Κυριακή 13 Απριλίου Γαρδίκος & Βούζας παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτιά τους…

    Στην τελική ευθεία μόλις 5 Κυριακές πριν τις εκλογές και οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος και Χρυσ. Βούζας θα κάνουν τις εναρκτήριες προεκλογικές ομιλίες τους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τον κορμό του ψηφοδελτίου τους.
    Και οι δύο ομιλίες θα γίνουν την Κυριακή 13 Απριλίου, σε δύο διαφορετικά καταστήματα στην Ελεούσα, η μια το πρωί και η άλλη το απόγευμα.
    Ο Βασίλης Γαρδίκος και η...

παράταξη «Αυτοδιοικητική Ενότητα» προσκαλούν τους δημότες στην Ελεούσα στο κέντρο "Καρβούνης" στις 8 μ.μ. (εδώ στο facebook). Ο κ. Γαρδίκος δημοσιοποίησε ήδη από τις 19 Μαρτίου τη διακήρυξη της παράταξής του.
    Ο Χρυσ. Βούζας και η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» προσκαλούν τους δημότες στην Ελεούσα στην ταβέρνα "Αριστογεύσεις" στις 11:30 π.μ. (εδώ στο facebook).

Αναπόφευκτες οι συγκρίσεις
    Είναι βέβαιο ότι μετά τις συγκεντρώσεις της Κυριακής θα γίνουν οι πρώτες συγκρίσεις των δύο παρατάξεων. Τόσο βέβαια της βασικής δημοτικής πολιτικής τους, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού που θα παρουσιάσουν «αποκαλύπτοντας» τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς τους συμβούλους. 
    Παράλληλα θα μετρηθεί και η συμμετοχή των δημοτών, αφού ο χώρος και οι θέσεις στα δύο καταστήματα είναι συγκεκριμένες.

Οι λοιποί
    Οι λοιποί υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα «ρισκάρουν» τόσο ανοιχτές συγκεντρώσεις, χωρίς όμως να αποκλείεται. 
    Ασφαλώς αργότερα, μόλις θα έχουν και αυτοί την ετοιμότητα της παρουσίασης των υποψηφίων τους, θα πληροφορηθούν οι δημότες και τις δικές τους προγραμματικές θέσεις.