Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Ρογκότη ο Σπύρος Μάντζιος!!!

Ο πρώην Αντιδήμαρχος ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
        Kατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης, με ανακοίνωσή του, ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας και σημερινός δημοτικός σύμβουλος (Δημοτική Ενότητα Μολοσσών) Σπύρος Μάντζιος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη δημοτική ομάδα Ρογκότη, και την ανεξαρτητοποίησή του, «προλαβαίνοντας» ουσιαστικά τη διαγραφή του. 
    Ταυτόχρονα ανακοίνωσε την κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Ζίτσας (ΡΙΖΑ-Ριζοσπαστική Ανατροπή Δήμου Ζίτσας).
    Στην παράταξη Ρογκότη, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τέθηκε θέμα διαγραφής των δημοτικών συμβούλων κ. Σπ. Μάντζιου και Φ. Ράρρα η οποία όμως...
συνάντησε αντιρρήσεις από μέρος της δημοτικής ομάδας!!!
    Είναι γνωστό ότι από το καλοκαίρι ο κ. Μάντζιος μετείχε ανοιχτά στις συγκεντρώσεις της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζίτσας. Μεταξύ άλλων διαφώνησε σε αρκετά θέματα με τη δημοτική αρχή διαχωρίζοντας τη θέση του. Πλέον πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.  
    Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα χρόνου είναι και η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης ενός ακόμα «πικραμένου» πρώην αντιδημάρχου της δημοτικής αρχής Ρογκότη, του Φώτη Ράρρα που κατάγεται από την Ελεούσα και εκλέγεται στη Δημοτική Ενότητα Πασσαρώνας, ο οποίος ταυτόχρονα θα ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα είναι πάλι υποψήφιος.
    Όπως έγκαιρα σας έχουμε ενημερώσει, οι αποχωρήσεις στη δημοτική πλειοψηφία θα είναι πολλές. Να που τώρα άρχισαν και οι ανεξαρτητοποιήσεις!