Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σε μαύρο χάλι η Επαρχιακή Οδός που ενώνει τον Βουτσαρά με τα Κούρεντα στο Δήμο Ζίτσας!

Αρμόδια η Περιφέρεια, κ. Πλιάκο τι κάνατε μέχρι σήμερα; - Ανύπαρκτη η πίεση του Δήμου, κ. Γαρδίκο το γνωρίζετε;
αναδημοσίευση από epirusgate
    Σε άθλια κατάσταση, ασυντήρητο και άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς είναι το οδικό επαρχιακό δίκτυο, που ενώνει τον Βουτσαρά (έδρα του πρώην δήμου Μολοσσών), με ένα κεφαλοχώρι της περιοχής, όπως είναι τα Κούρεντα στο δήμο Ζίτσας. 
    Δυστυχώς, αυτό είναι το αποτέλεσμα της πλήρους αδιαφορίας από την πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου, που είναι αρμόδια για το επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και του ωχαδερφισμού της σημερινής δημοτικής Αρχής Ζίτσας, που ουδέποτε μέχρι σήμερα άσκησε κάποια μορφής πίεση στον...
Αλέκο Καχριμάνη, προς την κατεύθυνση εκτέλεσης έργων βελτίωσης του συγκεκριμένου δρόμου.
    Έτσι λοιπόν σήμερα, ρωγμές και λακκούβες υπάρχουν παντού στο οδόστρωμα και ο δρόμος έχει γίνει... "φέτες", ενώ οι φθορές στα ελαστικά και τα αμορτισέρ διαδέχονται η μία την άλλη και οι οδηγοί πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί σε κάθε σπιθαμή του δρόμου παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορώνα-γράμματα.
    Επειδή δεν έχουμε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση λοιπόν από την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ζίτσας, αναπόφευκτα το μπαλάκι των ευθυνών πέφτει -προεκλογική περίοδος είναι άλλωστε- στα χέρια των κ.κ. Μιχάλη Πλιάκου και Βασίλη Γαρδίκου, οι οποίοι με την ιδιότητα του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβούλου αντίστοιχα, φιλοδοξούν να γίνουν... δήμαρχοι για να λύσουν όλα τα προβλήματα της περιοχής!!!
    Χρήσιμο θα ήταν να ξέραμε πως νοιώθουν βλέποντας στο EpirusGate τις παραπάνω φωτογραφίες. Εκτός κι αν ο συγκεκριμένος δρόμος γι' αυτούς είναι άγνωστος, οπότε δικαιολογημένα δεν γνωρίζουν το πρόβλημα!!!
    Αν όντως συμφωνούν ότι χρήζει άμεσης παρέμβασης το άθλιο οδικό δίκτυο της περιοχής, ας μας πουν σε τι ενέργειες έχουν προβεί -ο καθένας τους στον τομέα ευθύνης του- μέχρι σήμερα για την αποκατάστασή του.
    Αν και νομίζουμε, ότι σε αυτή την περίπτωση και για τους δύο, η σιωπή είναι... χρυσός! Όμως -στην περίπτωση που τελικά κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι- ψηφαλάκια από τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων δεν πρόκειται να δουν ούτε στον ύπνο τους! Ξηγημένα πράγματα...

(πηγή κειμένου epirusgate, φωτογραφιών kourentagate)