Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μετά τον αποκλεισμό, έμεινε μία (1) μόνο εταιρεία στη διεκδίκηση του έργου…

Για έργο «ηλεκτρονική Βοήθεια στο Σπίτι» (206.550€) η δημοτική μηχανή του Δήμου Ζίτσας δούλεψε «ρολόι». Πλέον μόνο μία εταιρεία το διεκδικεί. 
"που θα καθήσει η μπίλια"
    Με αξιοζήλευτη για δημόσιες υπηρεσίες ταχύτητα κινήθηκε ο Δήμος Ζίτσας στη διαδικασία ανάθεσης του διαγωνισμού για το «e -Βοήθεια στο Σπίτι» προϋπολογισμού 206.550,00 € που οδήγησε στο να υπάρχει σήμερα μόνο μία (1) εταιρεία αποδεκτή από το Δήμο Ζίτσας στη διεκδίκησή του.
    Χαρακτηριστικά, η αρμόδια επιτροπή μηχανικών του Δήμου Ζίτσας συνεδρίασε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, διατύπωσε την κρίση της (πρότεινε να μην αποκλειστεί καμία εταιρεία) και αυθημερόν δακτυλογραφήθηκε ολόκληρο το αρκετών σελίδων πρακτικό με σειρά παραπομπών κλπ σε νόμους και διατάξεις.  
    Το πρακτικό αυτό, επίσης την ίδια μέρα στάλθηκε στην εταιρεία που ως την επόμενη ακριβώς μέρα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 το μεσημέρι(!!!) όχι μόνο...
ετοίμασε πολυσέλιδη δακτυλογραφημένη ένσταση για τον αποκλεισμό ανταγωνίστριας εταιρείας, αλλά πρόλαβε και να την πρωτοκολλήσει στο Δήμο Ζίτσας!!!!

Η εξέλιξη
    Η ένσταση κατά του πρακτικού της επιτροπής μηχανικών του Δήμου Ζίτσας που έκανε αποδεκτές όλες τις εταιρείες, έγινε δεκτή (κατά πλειοψηφία) από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας και η εταιρεία αυτή έμεινε μόνη της στην διεκδίκηση του έργου των 206.550 € (κλικ εδώ για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).

Εντυπωσιακό
    Ο κάθε καλόπιστος δημότης μένει πραγματικά έκπληκτος τόσο από την αστραπιαία ταχύτητα του Δήμου Ζίτσας, όσο και από το “νομικό επιτελείο” της εταιρείας που πρόλαβε μέσα σε ελάχιστες ώρες να αντικρούσει την επιτροπή μηχανικών του Δήμου Ζίτσας με δακτυλογραφημένη ένσταση πολυάριθμων σελίδων!!!
    Έτσι πλέον στο έργο των 206.550,00 € υπάρχει μόνον μία προσφορά!!! Μπορεί όλα να είναι νόμιμα, το σίγουρο είναι ότι ο Δήμος Ζίτσας πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις «αξιοζήλευτης ταχύτητας»!!!