Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μπράβο!!! 20 χρόνια μπροστά ο Δήμος Ζίτσας…

Προχωρεί σε λογισμική παραμετροποίηση της εφαρμογής ύδρευσης για την παρακολούθηση της βοσκής (στα πλαίσια της υποστήριξης των λοιπών λογισμικών εφαρμογών του Δήμου)!!!
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των βοσκών και κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ζίτσας αναμένεται να προκαλέσει η λογισμική παραμετροποίηση της εφαρμογής ύδρευσης για την παρακολούθηση της βοσκής που ανετέθη αρμοδίως από το Δήμο Ζίτσας.
Από πολλούς αναμένεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο θεωρούμενος ως εξαιρετικός γνώστης των παραμέτρων της βοσκής...
 κ. Γεώργιος Σταλίκας, να θέσει σειρά ερωτημάτων προς τη Δημοτική Αρχή ζητώντας λεπτομέρειες για την ακριβή λογισμική παραμετροποίηση και το όλο εύρος της εφαρμογής που ο Δήμος Ζίτσας μόλις σήμερα ανέθεσε.
Και ακολούθως βέβαια, πάντα με βάση τις απαντήσεις που πιθανά θα δοθούν, μπορεί να προταθούν και να προστεθούν και περαιτέρω βελτιστοποιήσεις της εν λόγω εφαρμογής.
Σε κάθε περίπτωση –σχολιάζουν δημότες- ο Δήμος Ζίτσας αποδεικνύει πως βρίσκεται 20 τουλάχιστον χρόνια μπροστά από τη σημερινή εποχή. Σημειώνεται ότι η σχετική δαπάνη είναι εξαιρετικά μικρή σε σχέση με τη συμβολή της.
Για του λόγου το αληθές μπορείτε κλικ εδώ να δείτε την σχετική απόφαση.