Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΚΟΥΪΖ: Άραγε έκαναν και (2ο) πλαστό (;;;) πρακτικό της Γ.Σ.???

Σύλλογος, Γενική Συνέλευση. Ένταση δημιουργείται με την έγκριση του οικονομικού απολογισμού. Κάποιοι βγαίνουν διαμαρτυρόμενοι. Φωνάζουν, όμως για λίγες μέρες. Μετά μαζεύονται πάλι στο “κλουβί” τους. Οι “από μέσα” τους λένε γραφικούς.  
Αρχικά δημόσια διαμαρτυρία. Φωνές, κακό. Μετά …τάφος, μούγγα. Ούτε ανταπαντήσεις, ούτε τίποτα.
Κάποιοι από αυτούς που φώναζαν, τώρα που πέρασε ένα δίμηνο ξαναρχίζουν τις διαμαρτυρίες. Αλλά συγκαλυμμένα. Μόνο ψίθυροι. 
Όμως αυτά που ισχυρίζονται είναι σοβαρά. Λένε ότι οι “από μέσα” έκαναν και δεύτερο (2ο) πρακτικό Γενικής Συνέλευσης, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι πλαστό. Λένε επίσης ότι πολλές από τις υπογραφές που υπάρχουν ότι είναι ψεύτικες. Και ότι εμφανίζεται να ήταν παρών στη Γενική Συνέλευση και να υπέγραψε, άνθρωπος που είχε πεθάνει λίγες μέρες πριν!!! Και...
όλα αυτά, όπως ισχυρίζονται, επειδή στην κανονική Γ.Σ. υπήρξε πρόβλημα με την έγκριση των οικονομικών.
Μας βομβάρδισαν με email. Εξιστορούν με λεπτομέρειες το «ζήτημα». Όμως τα στέλνουν με όνομα «μαϊμού» και όχι με το κανονικό τους και με ένα κινητό μαζί για επαλήθευση. Ισχυρίζονται ότι έχουν (;;;) και φωτοτυπίες από τα δύο (2) πρακτικά της Γ.Σ. Από το κανονικό και από το δεύτερο (2ο) πρακτικό της Γ.Σ. αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι πλαστό.
Καπνός υπάρχει, είναι βέβαιο. Αλλά το ερώτημα είναι το εξής:
Μουρμουρίζουν κάποιοι επειδή έμειναν στην απ΄ έξω και προσπαθούν να κάνουν “την τρίχα τριχιά” επειδή παρέμειναν οι παλιοί και δεν έδωσαν τη σκυτάλη σε αυτούς ή μήπως πραγματικά υπάρχει σοβαρό θέμα με τα οικονομικά και έγινε πραγματικά δεύτερο (2ο) πλαστό (;;;) πρακτικό της Γ.Σ.???
Λένε στα email τους ότι θα μας στείλουν και τα δύο (2) πρακτικά και τότε, αφού πρώτα τα ελέγξουμε ότι είναι γνήσια, μετά θα τα αναρτήσουμε με ονόματα. Ως τότε τίποτα δεν υιοθετούμε.
Και βέβαια δεν αναφέρουμε το όνομα του συλλόγου…