Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντική πολιτική παρέμβαση για τα του ΤΟΕΒ (τα πρώην και τα νυν)…

Λέει για τον ΤΟΕΒ: «Περίεργοι ήρωες, Αλλόκοτες υποθέσεις, Παράξενες καταστάσεις...»
    Τα “ερωτήματα που αιωρούνται” γύρω από αναπάντητα ουσιαστικά θέματα που αφορούν τον ΤΟΕΒ Κρύας- Λαψίστας θέτει ευθέως με μια σημαντική πολιτική του παρέμβαση ο ΣΥΡΙΖΑ Ζίτσας.
    Με τον εξαιρετικά δηκτικό - παραπεμπτικό(?) τίτλο «Αλλόκοτες καταστάσεις….!!!- ''Ο παπάς κι η παπαδιά, πέντε μήνες δυο παιδιά''», θέτει στην πράξη πολιτικά και όχι μόνον ερωτήματα που επί μήνες παραμένουν αναπάντητα μετά από δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων που έτυχαν ευρείας αναγνωσιμότητας και συζητούνται ευρύτατα.
    Αναφερόμενος σε (αναπάντητο από τον κ. Παππά του ΤΟΕΒ) πρωτοσέλιδο (πριν πέντε περίπου μήνες) της εφημερίδας «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ», όπου ετίθετο το ερώτημα σχετικά με «πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται κίνητρα εξουσίας αλλά και οικονομικού οφέλους?» καθώς και σε επακόλουθα σχόλια, ο ΣΥΡΙΖΑ Ζίτσας με την φράση...
«Περίεργοι ήρωες, Αλλόκοτες υποθέσεις, Παράξενες καταστάσεις!!!» παραθέτει όλα τα σχετικά που είδαν το φως της δημοσιότητας και στον επίλογο του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει «Τα συμπεράσματα δικά σας...», αφήνοντας προφανώς τον κάθε πολίτη να προβληματιστεί δεόντως.
    Εδώ η πολιτική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Ζίτσας και οι παραπομπές του κλικ εδώ (1)κλικ εδώ (2) , κλικ εδώ (3)  και κλικ εδώ (4) .