Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ακύρωσε ο Δήμος Ζίτσας την “φωτογραφική” προκήρυξη του ΤΟΕΒ!!!

Ρογκότης: Στην εποχή που όλοι μιλάνε για ΑΣΕΠ τέτοιες προκηρύξεις είναι απαράδεκτες.
κλικ για zoom
πηγή: epirusgate
Μετά το χθεσινό σχόλιο του epirusgate για την “μυστήρια φωτογραφική προκήρυξη“ που έβγαλε ο ΤΟΕΒ Κρύας-Λαψίστας, προκειμένου να προσλάβει προσωπικό στην εποχή της κρίσης, της ανεργίας και του μνημονίου, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση, συζήτησε προ ημερήσιας διάταξης το θέμα και ακύρωσε την προκήρυξη - πρόκληση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΤΟΕΒ ως προσόντα μεταξύ πολλών άλλων είχε βάλει χωρίς όμως να μοριοδοτεί ανάλογα, το προσωπικό να είναι έγγαμο με παιδιά και να έχει κάρτα ανεργίας χωρίς να δίδει μόρια στους πιο πολύ διάστημα ανέργους. Ακόμη ζητούσε να έχουν γνώση Η/Υ γενικά και αόριστα.
Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χαρ. Παππάς παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και υπεραμύνθηκε (!!!) της φωτογραφικής προκήρυξης. Η αντιδήμαρχος Β. Γκαβρέση που εισηγήθηκε το θέμα, μίλησε για εντελώς απαράδεκτη προκήρυξη και αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η ακύρωσή της και από τις τρεις παρατάξεις (Ρογκότη, Βλέτσα και Βούζα). Ο ΤΟΕΒ υποχρεώνεται να βγάλει άλλη νέα προκήρυξη με μοριοδότηση κατά ΑΣΕΠ.
Θετικά είδαν την φωτογραφική προκήρυξη μόνο δύο σύμβουλοι (οι...
κ. Σταλίκας και Ράρρας) που ψήφισαν λευκό, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού και όχι συμβασιούχων.


Κλικ εδώ για την ακυρωτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας.