Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο και επίσημα το “δαχτυλίδι”…

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 το απόγευμα θα γίνει η συγκέντρωση της παράταξης Ρογκότη (που είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ), όπου και επίσημα θα λάβει όπως όλα δείχνουν το “δαχτυλίδι” ο κ. Βασ. Γαρδίκος.
Ειδικότερα μετά την δημόσια δήλωση του Δημάρχου Ζίτσας κ. Ρογκότη ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος δρομολογήθηκε η διαδικασία της διαδοχής από τα μέλη της παράταξής του, ώστε να προκύψει ο επικεφαλής που θα ηγηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014 όσους τον ακολουθήσουν.
Πρόκειται για μία εντελώς τυπική διαδικασία, όπου δεν...
αναμένεται να πάρουν μέρος ούτε οι μισοί εκ των τότε (το 2010) υποψηφίων, αφού κατά πάσα πιθανότητα η εκλογή θα γίνει διά βοής από τους παρόντες. Τούτο αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει άλλη πλην αυτής του κ. Βασ. Γαρδίκου υποψηφιότητα.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να εκδηλωθεί και επίσημα η “βαριά ίωση” της παράταξης Ρογκότη, αφού σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής ενδείξεις θα υπάρξουν ηχηρές απουσίες αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.
Συγκεκριμένα αναμένεται να απουσιάσουν οι αντιδήμαρχοι κ. Βούλα Γκαβρέση και Βαγ. Κολιούσης, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Σπ. Μάντζιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπ. Παπαγγέλης αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.