Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δημόσια συγγνώμη ή «έτοιμοι για νέο χτύπημα με άλλον τρόπο»???

Έντονη κόντρα – παρέμβαση Βούζα στην παράταξη Ρογκότη, εν όψει του "χρίσματος προς Γαρδίκο". Ερωτοτροπεί με το ΠΑΣΟΚ???
Αν και ο κ. Βούζας διατείνεται ότι απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να ερωτοτροπεί με αυτό. Έτσι σχολίαζαν έγκυροι αναλυτές την πρόσκληση – κάλεσμα που κάνει μέσω της εφημερίδας του προς τα μέλη της δημοτικής παράταξης Ρογκότη (του ΠΑΣΟΚ).
  Συγκεκριμένα όπως προκύπτει καλεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης Ρογκότη «να περιμένουν υπομονετικά» μέχρι τις παραμονές των δημοτικών εκλογών (όπως και το 2010) προκειμένου...
τότε «…να εκφραστούν και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ για την υπόδειξη του επόμενου υποψήφιου δημάρχου, με δημοκρατικές βέβαια διαδικασίες…»!!!

Η δημόσια συγγνώμη
Σε αντίθετη περίπτωση καλούνται (τα μέλη της παράταξης Ρογκότη) να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη εάν το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στη συνεδρίασή τους δώσουν – όπως προβλέπεται -  το “δαχτυλίδι” του επικεφαλής στον κ. Βασ. Γαρδίκο, μετά την δημόσια ανακοίνωση του νυν Δημάρχου κ. Δ. Ρογκότη ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.  
Η σφοδρότατη αυτή αφενός μεν πολιτική ερωτοτροπία (εάν “υπακούσουν”) και αφετέρου επίθεση (εάν τον αγνοήσουν) του κ. Χρ. Βούζα προς το τοπικό ΠΑΣΟΚ, έγινε “δια χειρός” του κ. Σωτ. Ζαφείρη στην επίσημη εφημερίδα του κ. Βούζα προς τα μέλη της παράταξης Ρογκότη.  Παράλληλα ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία να εξαπολύσει μύδρους προς τους «γνωστούς άγνωστους σωτήρες του Δήμου Ζίτσας», όπως αποκαλεί όσους το 2010 «επέβαλλαν» όπως λέει τον κ. Ρογκότη και στέρησαν από τον κ. Βούζα το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ που ανεπιτυχώς διεκδίκησε.

Αναλυτικά όλη η ανοιχτή επιστολή, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στο site του κ. Βούζα και στην εφημερίδα του (όπως στο τέλος  αναφέρεται)

«Έτοιμοι για νέο χτύπημα με άλλον τρόπο
    Συνδημότισσες- ες
    Όπως και τότε (παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2010) έτσι και τώρα (παραμονές Πάσχα 2013) οι Γνωστοί – Άγνωστοι, σωτήρες κατά τα άλλα του δήμου Ζίτσας, ετοιμάζονται απ’ ότι λένε οι κακές γλώσσες του Δήμου μας να ξαναχτυπήσουν, αλλά όμως με διαφορετικό αυτή τη φορά τρόπο, γιατί ο λαός του Δήμου Ζίτσας (αλλά και γενικότερα) τους έστειλε στα σπίτια τους και δεν είναι πλέον στον κομματικό ιστό των σημερινών κομμάτων εξουσίας για να μπορέσουν και πάλι να επιβάλλουν με το έτσι θέλω, όπως τότε, από τους ημετέρους των τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας και μάλιστα με την κάλυψη των τότε υποχείριων κομματικών στελεχών του τότε κόμματος εξουσίας.
    Για το λόγο λοιπόν αυτό σήμερα ετοιμάζονται, όπως λένε και πάλι οι κακές γλώσσες του Δήμου μας, να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο ΄΄Β΄΄ (μπορεί να το έχουν κάνει κιόλας) εν’ όψει του Πάσχα και να κάνουν τον αρραβώνα, δίνοντας το δαχτυλίδι στον εκλεκτό τους, με το πρόσχημα ότι αυτή τη φορά θα αποφασίσει με δημοκρατικές διαδικασίες η Δημοτική παράταξη (της σημερινής Δημοτικής Αρχής) για τη συνέχεια της λειτουργίας της και για το ποιος θα στηριχτεί για επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος μετά την άρνηση του σημερινού δημάρχου να ξανά είναι υποψήφιος.
     Κύριοι γνωστοί – άγνωστοι του Δήμου Ζίτσας.
    Εάν αληθεύουν όλα αυτά που καθημερινά συζητούν οι κακές γλώσσες του Δήμου μας, τότε όλοι εσείς πρέπει δημόσια να ζητήσετε συγνώμη, από τα μέλη και τους φίλους του τότε κόμματος εξουσίας και σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή εάν όλα αυτά δεν αληθεύουν, να περιμένετε υπομονετικά, όπως άλλωστε κάνατε και τότε, να εκφραστούν και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ για την υπόδειξη του επόμενου υποψήφιου δημάρχου, με δημοκρατικές βέβαια διαδικασίες όπως και τότε, το κόμμα της εξουσίας, και μη, γιατί διαφορετικά θα προκαλέσετε ξανά το δημοκρατικό λαό του δήμου Ζίτσας και αυτή τη φορά να είστε σίγουροι ότι θα σας κρίνει αυστηρά και θα σας δώσει την απάντησή του στις Επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
      Με εκτίμηση
Σωτήριος Σπ. Ζαφείρης»

LINK