Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ανοιχτή επιστολή συνδημότη προς τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ράϊκου…

    Το zitsagate έλαβε και ευχαρίστως αναρτά την ανοιχτή επιστολή του συνδημότη μας κ. Τσατσάνη Κωνσταντίνου που απευθύνεται προς τον Εκπρόσωπο (πρώην πρόεδρο) της Τ.Κ. Ράικου της Δ.Ε. Ευρυμενών του Δήμου Ζίτσας.
    Ο κ. Τσατσάνης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για συγκεκριμένες ενέργειες του τοπικού εκπροσώπου του Ράϊκου.  

Αναλυτικά όλη η επιστολή:
    Αγαπητέ πρόεδρε κοινότητας Ράϊκου Ιωαννίνων,
σε ότι αναφορά τις πρόσφατες αναφορές προς τους ψηφοφόρους σου και μη, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι…
εγώ προσωπικά έκανα 890 χλμ συνολικά σε 48 ώρες για να σε στηρίξω/ψηφίσω εγώ και η οικογένεια μου με αφορμή την αναδουλειά σου...
    Είμαι ψηφοφόρος στο Ράϊκο από την πρώτη φορά που είχα την δυνατότητα ψήφου και μέχρι να θέσεις υποψηφιότητα επισκεπτόσουν τον "τόπο" σου κάθε 31 Φλεβάρη.
    Στις τελευταίες εκλογές δεν είχες την ευαισθησία καν να με χαιρετίσεις στο χώρο του προαυλίου του σχολείου όπου και βρισκόσουν αν και ήξερες προφανώς και το λόγο επίσκεψης μου αλλά και ήξερες ότι είχα έρθει μόνο και μόνο τόσο δρόμο με την οικογένεια μου για να στηρίξω την υποψηφιότητα σου και να σε ψηφίσω όπως προσωπικά με είχες προτρέψει/ζητησει να κάνω!
    Ως ο μοναδικός αρτοποιός και ενεργός ψηφοφόρος του χωριού, σου θυμίζω ότι στις εκδηλώσεις που έκανε το χωριό μας στην Αθήνα (οι οποίες έγιναν σε κέντρα/ταβέρνες σε απόσταση όχι μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου από το κατάστημα που διατηρώ) θέλω να σου γνωστοποιήσω ότι γνωρίζουμε να φτιάχνουμε βασιλόπιτες άρτους και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μας ζητηθεί και αφορά το επάγγελμά μας. Έτσι ώστε και εμείς σαν χωριανοί να προσφέρουμε με όλη μας την καρδιά, μιας και δεν τίθεται κανένα θέμα χρημάτων, ότι μπορούμε για το χωριό μας.
    Φαίνεται όμως ότι ούτε η ηλικία σου (που συχνά την χρησιμοποιείς σαν προσόν σου) βοήθησε στο να πράξεις κάτι τέτοιο αλλά ούτε και καμία τέτοια θέληση είχες...

Ευχαριστώ για την δημοσίευση
Με Εκτίμηση
Τσατσάνης Κωνσταντίνος (του Δημητρίου και της Αγγελικής το γένος Τσίμα)
"Πρώην" δημότης και ψηφοφόρος Ράϊκου Ιωαννίνων

(Αγαπητό ΖitsaGate, παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παραπάνω επιστολή προς τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μπατζιο πρόεδρο κοινότητας Ράϊκου Ιωαννίνων, το τηλέφωνό μου είναι διαθέσιμο προς κάθε ενδιαφερόμενο 69328276.. , Ευχαριστώ) 

(Σημ. zitsagate: Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας ζητήσει με email το πλήρες τηλέφωνο)