Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Internet: Όταν ο Δήμος Ζίτσας κοιμάται και …ροχαλίζει!!!

Θα τραβήξει κανείς το αυτί του Δήμου Ζίτσας;;;;
    Φαίνεται ότι το μπάχαλο που επικρατεί στο Δήμο Ζίτσας σχετικά με την ιστοσελίδα του στο internet σταματημό ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
    Γράφαμε  εντελώς προφητικά ακριβώς ένα χρόνο πριν (17 Ιανουαρίου 2012), «…φαίνεται ότι στις 31 Δεκεμβρίου φέτος η ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας θα …ξαναχαλάσει και θα χρειαστεί και άλλη ανακατασκευή…». Ούτε μάγοι να ήμασταν, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!
    Τότε εντελώς ξαφνικά την Παρασκευή και 13
Ιανουαρίου 2012, ο δήμαρχος κ. Ρογκότης είχε θυμηθεί να αναθέσει έναντι 6.000 € τις εργασίες ανακατασκευής, φιλοξενίας και συντήρησης της ιστοσελίδας του Δήμου (κλικ εδώ και εδώ) ετησίως, αντί των 2.000 € περίπου που ήταν μέχρι τότε το κόστος (μπορείτε επίσης εδώ να δείτε την περυσινή μας ανάρτηση).

Η φετινή εξέλιξη
    Τι έγινε λοιπόν φέτος???  
    Όπως λοιπόν προβλέψαμε από πέρυσι (ένα χρόνο πριν), με τωρινή του απόφαση ο Δήμαρχος κ. Ρογκότης (επικαλούμενος -sic- εργασία προσθήκης νέων εφαρμογών στην ιστοσελίδα του δήμου), αναθέτει δαπάνη 3.427,70 € !!!!!!!!!!!!
    Βέβαια το zitsagate κράτησε ένα πλήρες αντίγραφο της ιστοσελίδας του Δήμου Ζίτσας. Έτσι όλοι μαζί σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε και να βαθμολογήσουμε τις νέες εφαρμογές (???) και να δούμε πόσο τόπο πιάνουν τα λεφτά του Δήμου Ζίτσας. Ασφαλώς θα κρίνουμε και την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Γκαβρέση και όσους υπηρεσιακούς παραλάβουν αυτές τις "νέες εφαρμογές". 
    Βέβαια μένει να δούμε αν βρεθεί δημοτική παράταξη για να τους τραβήξει το αυτί..….

Να και η καινούργια ανάθεση