Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας της Αδελφότητας Ζιτσαίων Ηπείρου…

    Την περασμένη Κυριακή έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας Ζιτσαίων Ηπείρου "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ" με σημαντική μάλιστα συμμετοχή.
    Ο δραστήριος πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Τσέλιος ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2012. Ταυτόχρονα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να βρεθούν...
κι άλλοι συγχωριανοί που έχουν… «καλή πένα» όπως είπε χαρακτηριστικά ώστε να βοηθήσουν με τα άρθρα τους, τα κείμενά τους να αυξηθεί η ύλη (ποιοτική και ποσοτική αύξηση) της εφημερίδας και της ιστοσελίδας στο internet.
    Επίσης ανέλυσε το πρόβλημα με την αύξηση των ταχυδρομικών τελών που έχει μεγάλη επίπτωση στο κόστος της εφημερίδας και όπως εξήγησε μπορεί η αδελφότητα να αντιμετωπίσει δυσκολία στην έκδοση της εφημερίδας αλλά και στην λειτουργία της ακόμη.  

Η απόδοση τιμής
   Με την έναρξη των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στους εν ζωή προέδρους της Αδελφότητας: Λάμπρο Δρόσο, Δημήτρη Μπότσιο, Γεώργιο Κόρδα και Ελένη Παπαδιαμάντη, για την πολύχρονη προσφορά τους στην Αδελφότητα.
    Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας (προσφορά του κ. Πέτρου Τσέλιου), ενώ το «φλουρί» φέτος ήταν στο κομμάτι του κ. Κώστα Μαντά.