Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απαξίωση του Δήμου Ζίτσας από το ΣΥΔΛΙ – χάνει τον αντιπρόεδρο?

Καμία αντίδραση από πλευράς Δήμου Ζίτσας. Η ενοποίηση ΣΥΔΛΙ – ΔΕΥΑΙ έρχεται μαζί με τον 5πλασιασμό των τελών ύδρευσης?
 Ως τώρα ο Δήμος Ζίτσας του οποίου ο υδροδοτούμενος από το ΣΥΔΛΙ πληθυσμός είναι όσος περίπου και του Δήμου Ιωαννιτών είχε πρωταρχικό ρόλο στο ΣΥΔΛΙ. Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι ο κύριος όγκος των γεωτρήσεων του ΣΥΔΛΙ βρίσκεται στο Δήμο Ζίτσας, ενώ μόλις προ 4μήνου είχε από πλευράς Δήμου Ιωαννιτών τεθεί θέμα συγχώνευσης του ΣΥΔΚΛΙ με τη χρεωμένη ΔΕΥΑΙ των 150 υπαλλήλων, κάτι που οδηγεί ακόμη και σε 5πλασιασμό της τιμής του νερού στο...
Δήμο Ζίτσας!!! (εδώ και εδώ).
Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΚΛΙ προέρχεται από το Δήμο Ζίτσας (ο κ. Κ. Γιαννόπουλος) και βέβαια μέσα από αυτή τη θέση επηρεάζονται αποφασιστικά και σχεδόν ισομερώς οι αποφάσεις.
Όμως με χθεσινό της άρθρο η τοπική συνήθως καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα epirusgate αναφέρει, 
«Προς εκπαραθύρωση ο Αντιπρόεδρος του ΣΥΔΛΙ;»
Συγκεκριμένα γράφει :
«Τον Ζιτσιώτη Κώστα Γιαννόπουλο δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, όμως όσοι συνεργάζονται μαζί του, ομολογούν ότι τόσο στο δήμο Ζίτσας όσο και στο Δ.Σ. του ΣΥΔΛΙ αποτελεί μια αθόρυβη παραγωγική δύναμη. Ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δήμο Ζίτσας συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα στο εσωτερικό της παράταξης Ρογκότη. Κυρίως όμως ως Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, έχει ταυτίσει τη θητεία του με μια μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά ενός σημαντικού έργου. Τελευταία όμως... κάποιοι (γνωστοί-άγνωστοι!!!) έχουν βαλθεί να τον εκπαραθυρώσουν από τη θέση του αντιπροέδρου, μιας και θέλουν να βολέψουν σε αυτή κάποιον κολλητό τους. Επειδή η πληροφορία αξιολογείται ως σοβαρή, καλό θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ κ. Θαν.Μανταλόβας να πάρει δημόσια θέση στο ζήτημα και να στηρίξει το στενό του συνεργάτη . Εκτός κι αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, οπότε ο Κ. Γιαννόπουλος οδηγείται προς εκπαραθύρωση. Ίδωμεν...»