Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Την Κυριακή η Γ.Σ. της «Αδελφότητας Ζιτσαίων»…

    Η δραστήρια Αδελφότητα Ζιτσαίων Ηπείρου “ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ”, η οποία σημειωτέον είναι (από όσα γνωρίζουμε) η μόνη στο Δήμο Ζίτσας που και εκδίδει τακτικότατα εφημερίδα, ενώ διατηρεί και το μόνιμα ενημερωμένο site της στο internet, πραγματοποιεί την τακτική Γενική Συνέλευσή της την Κυριακή, όπου θα απονεμηθούν και τιμητικές διακρίσεις στους διατελέσαντες προέδρους της Αδελφότητας που βρίσκονται στη ζωή.
    Αναλυτικά η πρόσκληση: .....


    «Σας προσκαλούμε στην τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 10:00 στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Βηλαρά 7, 1ος όροφος, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ. 5241758 ) με θέματα:
1. Απολογισμός
2. Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2012
3. Έλεγχος πεπραγμένων
4. Προτάσεις μελών- αποφάσεις
    Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, η γνώμη σας και οι απόψεις αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αδελφότητα με ζωντάνια και αποτελεσματικότητα , ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τους στόχους της.
    Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας . Ελάτε να κόψουμε την πίτα, να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο και να πιούμε Ζιτσιώτικο τσίπουρο, φετινής παραγωγής.
    Φέτος το Δ.Σ αποφάσισε να απομείνει τιμητικές διακρίσεις στους διατελέσαντες προέδρους της Αδελφότητας που βρίσκονται στη ζωή .
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Από το Διοικητικό Συμβούλιο»