Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

"Βράζει" η Ελεούσα για Μπούμπα (video+photos)…

Αυτά που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου Ελεούσα-Κόνιτσα στο πρώτο ημίχρονο δεν έχουν ξαναγίνει ούτε στις εποχές που υπήρχαν 3.000 φίλαθλοι στο γήπεδο και έβλεπαν αγώνες ερασιτεχνικού.
Σύμφωνα με όσα…
μας είπαν οι άνθρωποι της Ελεούσας ο διαιτητής της αναμέτρηση Κώστας Μπούμπας άφησε αδικαιολόγητα την Θύελλα να αγωνίζεται για 60' με δέκα παίκτες, αφού απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα στο 28' τον Πασχάλη, ο οποίος ήταν στο έδαφος και βρήκε όπως ισχυρίζεται ο διαιτητής (σ.σ το αντίθετο λέει η Ελεούσα) τη μπάλα με το χέρι.
Η απόφαση αυτή ήταν αρκετή να βάλει "φωτιά" στην κερκίδα και στον πάγκο της Ελεούσας με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο προπονητής Κώστας Βελτσίστας και ο Δημήτρης Βασιλείου, ενώ οι φίλαθλοι έβριζαν τον διαιτητή. Με τη λήξη του ημιχρόνου και ενώ ο κ. Μπούμπας πήγαινε στα αποδυτήρια φίλαθλος του πέταξε ρόφημα (έτσι αναφέρει στο Φ.Α.) και όπως μας ανέφεραν παράγοντες της Θύελλας ο διαιτητής ανέβηκε τα σύρματα και επιτέθηκε στον φίλαθλο και τον χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια ήρθαν αστυνομικές δυνάμεις (η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) προκειμένου να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο.
Δυστυχώς και στην επανάληψη (εκεί μπορούμε να πάρουμε θέση γιατί παρακολουθήσαμε το δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με το πρώτο που δεν το παρακολουθήσαμε και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη παρά να παραθέσουμε τα γεγονότα όπως μας τα είπαν οι άνθρωποι της Ελεούσας και όχι μόνο), ο διαιτητής είχε πολλά αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, με κορυφαίο το ότι άφησε ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σε πέναλτι(!!!!) που έγινε επάνω στον Λάμπρου της Κόνιτσας από τον Σοφία, ο παίκτης σούταρε έδιωξε ο Γεωλδάσης και ο διαιτητής βλέποντας ότι δεν βγαίνει το πλεονέκτημα (!!!!!) γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε πέναλτι, ενώ θα έπρεπε να αποβάλλει και τον Σοφία αφού ο Λάμπρου βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ τελικά δεν το έκανε, ίσως φοβούμενος την οργή των φιλάθλων.
Είναι κρίμα να γίνεται πρωταγωνιστής σε ένα αγώνα ο διαιτητής. Είναι απαράδεκτο τόσο η ΕΠΣΗΠ, όσο και ο ΣΔΗΠ να μην έχουν παρατηρητές σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι καταδικαστέα τόσο η ενέργεια του διαιτητή, όσο βέβαια και του φιλάθλου.
Από την διοίκηση της Θύελλας αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση, ωστόσο ζητάνε να μην ξαναπαίξει την ομάδα τους ο κ. Μπούμπας (αυτό βέβαια βάσει κανονισμών δεν θα γίνει αποδεκτό, αφού μόνο ο διαιτητής μπορεί να δηλώσει κώλυμα μια ομάδα).
Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όμως να πούμε οτι η Θύελλα έστω και με δέκα παίκτες ήταν η κυρίαρχος του αγώνα, αλλά έπεσαν οι επιθετικοί της επάνω στον Καισίδη που σταμάτησε τουλάχιστον τρείς φορές τους Βελτσίστα (2) και Ντούγια.
Τα γκολ για την Κόνιτσα άνοιξε το σκορ ο Χαλούλος (25'), ισοφάρισε για την Ελεούσα ο Βελτσίστας (65'), ενώ στο 67' ο Βλάχος Π. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 1-2.
Δοκάρι για την Κόνιτσα είχε ο Γερονάτσιος.
Διαιτησία: Μπούμπας (Κυριαζή-Θανασιάς). Ο διαιτητής απέτυχε στο έργο του και οι αρμόδιοι θα πρέπει να τον κρίνουν. Οι βοηθοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Ελεούσα: Γεωλδάσης Γ., Τσουμάνης ( 58' Οικονόμου), Κυριακόπουλος, Σοφίας, Μπλέτσας, Πασχάλης, Γεωλδάσης Π., Ντούγιας, Βελτσίστας, Σοφίας Ζ. (80' Μίχος), Τζιάλλας.
Κόνιτσα: Καισίδης, Βλάχος Χ., Βλάχος Π., Αγόρος,Τσαλιαμάνης, Χαλούλος, Πούλιος ( 85' Γκίκας), Βαζάτης, Μάρκος (59' Κυρτσόγλου), Γερονάτσιος (80' Κώτσικος), Λάμπρου.
Να σημειώσουμε οτι οι παίκτες των δυο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, μια εικόνα που θα πρέπει να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα.

Για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ κάντε κλικ εδώ            (αγώνας Τετάρτη 26/9/2012)

  
























Πηγή : passports.gr