Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΓΚΟΤΗΣ: "Δεν με εκφράζει πλέον το ΠΑΣΟΚ" (video)

(αναδημοσίευση από το epirusgate, λόγω της αναφοράς στον κ. Ρογκότη)
Έτοιμοι για το νέο κόμμα του Ανδέα Λοβέρδου και στα Γιάννενα!!!
    Το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου με τίτλο «Νέα Πολιτική Ανόρθωση» αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ. 
    Παράλληλα,...
αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη γέννησης της νέας πολιτικής κίνησης που φιλοδοξεί να εκφράσει τις "εκσυγχρονιστικές" δυνάμεις της χώρας, για τις οποίες εκδήλωνε πάντα βαθιά στοργή το κατεστημένο των μεγαλονταβατζήδων του τύπου. Και βέβαιο ο "Μέσι", δουλεύει ψιλό γαζί όλο τον κόσμο, όταν λέει πως θα αναγεννήσει την Κεντροαριστερά, μιας και τόσο ο ίδιος, όσο και οι κολαούζοι του, εκφράζουν παραδοσιακά πολύ σκληρές συντηρητικές απόψεις και είναι οι φανατικότεροι υποστηρικτές του μνημονίου! Ο Λοβέρδος θα έχει κοντά του τον πρώην υπουργό Γιώργο Φλωρίδη, με τον οποίο ταυτίζονται πλέον απόλυτα, ενώ καθοριστικό ρόλο στα οργανωτικά θέματα διαδραματίζει ο "φαστ-φουντάς" Γιάννης Ραγκούσης. Παράλληλα, κινείται δραστήρια και ο πρώην υπουργός Η. Μόσιαλος, ο οποίος έχει σειρά επαφών με νέα στελέχη και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , όπως ο Φ. Παρασύρης (είναι και... κουμπάροι), ο Κ. Καρτάλης και φυσικά ο Θανάσης Οικονόμου. Στα Γιάνεννα, ήδη ένα-ένα,τα πρωτοπαλίκαρα του πρώην βουλευτή αρχίζουν να την "κάνουν" από το ΠΑΣΟΚ με... ελαφρά πηδηματάκια! Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Ιωαννιτών, που ανήκουν στην ομάδα του Θ.Οικονόμου και συζήτησαν για τόσο για την δημιουργία του νέου κεντροδεξιού κόμματος, όσο και για την προσπάθεια "κουρέματος" του Φίλιππα Φίλιου, μπας και καταφέρουν να διαδραματίσουν και κάποιο ρόλο μελλοντικά στα τοπικά δρώμενα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αμέσως μετά έγινε και η διαρροή για το έργο της αποκατάστασης της χωματερής σε ΜΜΕ που στηρίζουν την παράταξη του Νίκου Γκόντα.
    Χθες, ήρθε η σειρά του άλλου παλικαριού της παρέας, του δημάρχου Ζίτσας Δημήτρη Ρογκότη, ο οποίος δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ITV πως "δεν τον εκφράζει πλέον το ΠΑΣΟΚ”. Τα παιδιά του Θανασάκη του πολιτευόμενου όμως, δεν έχουν αντιληφθεί πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από "σωτήρες" που θα διαχειριστούν μια καθημαγμένη χώρα. Χρειάζονται πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα κι όχι ιδεολογήματα και πολιτικά φληναφήματα σαν κι αυτά που μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.

Παρακολουθείστε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω, ή κάντε κλικ εδώ