Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τι τρέχει με το …χαμόγελο???

Μη κρύβεις τίποτα απ΄ το γιατρό σου, το δικηγόρο σου και …το zitsagate ή για χάρη του βασιλικού, ποτίζεται κι η γλάστρα!
 Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου και κυρίως είδαμε τη φωτογραφία που το συνοδεύει. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, μόνο ένα μπορεί να είναι το συμπέρασμα.
Και για να είμαστε σαφείς: Ο...
Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης είχε ακούσει ότι οι Ζιτσαίοι πιέζουν τον Δήμο Ζίτσας να αξιοποιήσει το οικοτροφείο και την εστία της Ζίτσας ώστε να αξιοποιηθεί η περιοχή γενικότερα. Έτσι όταν ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος, με σημαντικό κοινωνικό έργο πανελληνίως, ενημέρωσε τον κ. Καχριμάνη για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την πρόθεση του συλλόγου να αναπτύξει δράσεις και δομές στην Ήπειρο, το μυαλό του Περιφερειάρχη πήγε στη Ζίτσα.
Εκτός βέβαια αν ο Δήμος Ζίτσας θελήσει να κατευθύνει κάπου αλλού σε βάρος της Ζίτσας αυτή τη δράση…

Παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσιο το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου μαζί με την φωτογραφία που διένειμε και τα συμπεράσματα δικά σας! 
Βέβαια από το Δήμο Ζίτσας ενημέρωση ΜΗΔΕΝ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Την στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα της Περιφερειακής Αρχής, στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Υγείας κ. Οδ. Πότση και του Αντιδημάρχου Ζίτσας κ. Φ. Ράρρα.
Ο Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: «Εμείς θα βοηθήσουμε αμέριστα σε ο, τι μπορούμε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εκτιμώντας το έργο που έχει (το «Χαμόγελο του Παιδιού») σε όλη την Ελλάδα και την χρησιμότητα αυτών που κάνει. 
Σε αυτή την προσπάθεια βλέπουμε αρωγούς και την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση. Ξεκινάμε όλοι μαζί, ώστε αυτή η δομή στις δύσκολες στιγμές που περνάμε να έρθει για να βοηθήσει στην περιοχή μας».
Από την πλευρά του ο κ. Κ. Γιαννόπουλος σημείωσε την πρόθεση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» να αναπτύξει δράσεις και δομές στην Ήπειρο. «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν δημιουργεί υποκαταστήματα, αλλά συμπράττει στη δύναμη των τοπικών φορέων. Επιλέξαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δημιουργηθούν οι ανάλογες δομές, όπως σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, και στα Γιάννινα, ως κέντρο για την Περιφέρεια Ηπείρου. 
Βασιζόμενο στις υπάρχουσες δυνάμεις στην περιοχή, βασιζόμενο στις υπηρεσίες και τις δομές, και στη συμπλήρωση και όχι την υποκατάσταση κανενός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται να δώσει τη δυνατότητα ώστε όλες οι δυνάμεις να συμπαρασταθούν στα παιδιά και τις οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».
  
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδ. Πότσης, ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης, ο πρόεδρος του συλλόγου  το «Χαμόγελο του Παιδιού»  κ. Κ. Γιαννόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ζίτσας κ. Φ. Ράρρας.