Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Υπόθεση Κίτσιου το Βουνοπλαγιά - Μουσιωτίτσα 3-2 (video)…

    Απίθανο σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο "Θ. Λώλης" της Ελεούσας με τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς να υποχρεώνει σε ήττα τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας σε ένα ματς που φαινόταν χαμένο για τους γηπεδούχους.
    Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σωτήρης Κίτσιος ο οποίος πήρε στις πλάτες του όλη τη δουλειά στο σκοράρισμα και με χατ-τρικ μετέτρεψε το 0-2 σε 3-2. 
    Για να πάρει την νίκη η Βουνοπλαγιά χρειάστηκε…
ο προπονητής Γιάννης Καραφέρης να κάνει κίνηση-ματ (και ενώ η ομάδα του έχανε 0-1) στον αντίπαλο προπονητή Χρήστο Αντωνίου, βάζοντας στο 36' στον αγώνα το Σωτήρη Κίτσιο, ένα παίκτη που πήρε μια ομάδα πάνω του και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, την οδήγησε σε μια σπουδαία νίκη με 3-2 με τρία δικά του γκολ.
    Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολύ καλό ρυθμό και με τρεις αποβολές δυο για την Βουνοπλαγιά και μια για την Μουσιωτίτσα.
    Η Μουσιωτίτσα αιφνιδίασε την αντίπαλο της και μόλις στο 3' ο Λέτσιος έκανε το 0-1. Στο 50' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ορφανό.
    Κάπου εκεί ανέλαβε δουλειά ο Κίτσιος για την Βουνοπλαγιά, μειώνοντας αρχικά σε 1-2 στο 69', ενώ στο 72' ισοφάρισε σε 2-2 και στο 83' έδωσε την χαριστική βολή στην Μουσιωτίτσα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Διατησία: Μπαλατσούκας (Γούκος-Αρβανίτης). Απέβαλλε με 2η κίτρινη κάρτα τους Μπαιραμπά και Μάντη για την Βουνοπλαγιά και Δόση Γ. για την Μουσιωτίτσα.
Βουνοπλαγιά: Καραγιάννης, Θάνος (77' Νάστος), Λιούρης (31' Ζώτος), Μπαιραμπάς, Τζ'αλλας, Κύρκος, Τσίτσος, Ραγιάς, Μάντης, Γιαννόπουλος, Μπέτζος (36' Κίτσιος).
Μουσιωτίτσα: Ζώτος, Κίτσος, Περώνης (27' Νικόπουλος), Δόσης Χ., Τριμέρης (85' Αναστάσης), Λέτσιος, Ορφανός, Κίστος Δ., Παπαιωάννου, Δόσης Γ., Παππάς (46' Μπίντος).

Μπορείτε να δείτε το video εδώ (από λάθος στο video γράφει Βουνοπλαγιά- Ελεούσα αντί του ορθού Βουνοπλαγιά- Μουσιωτίτσα στο γήπεδο Ελεούσας)
πηγή: passports