Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τα επικοινωνιακά τους κόλπα... – (Ηράκλειτος «ο Σκοτεινός»... Σάββατο 11 Αυγούστου 2012)

«Τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Ζίτσας νομίζουν μερικοί ότι οι γελοίες υποσχέσεις, προσμονές και ελπίδες, ότι το δήθεν και το ψέμα είναι η καλύτερη επιλογή»
Εν προκειμένω…
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: Με αφορμή την παροιμία «Θέλει η …πόρνη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» διερωτάται κανείς «Ποιά είναι η διαφορά της «καριόλας» από την πόρνη» ??? Και η απάντηση : «Ότι...
η πόρνη κάνει σεξ με όλους ενώ η «καριόλα» με όλους εκτός από σένα».
Μια πόρνη είτε έγινε από επιλογή της είτε όχι, είναι απολύτως συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει. Λένε ότι επιτελεί κοινωνικό έργο..... κρατάει αντρόγυνα και σπίτια μαζί εκεί που μια «καριόλα» τα κλείνει. Γνωρίζει τον ρόλο της και δέχεται λιγότερο ή περισσότερο πρόθυμα την θέση της στο κοινωνικό σύνολο.
Εξάλλου την πόρνη αν την βρίσεις και την πεις πόρνη, θα θιχτεί. Γιατί παρόλο που το επάγγελμα της θεωρείται εν γένει ανήθικο η ψυχή της είναι πολλές φορές αγνή. Η πόρνη έχει τιμή, έχει ψυχή και έχει όνειρα.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ η «καριόλα» έχει σκοπό. Και αυτός είναι ή να καταστρέψει για την προσωπική, αρρωστημένη ικανοποίηση της, ή να παντρευτεί ένα πορτοφόλι. Χρησιμοποιεί το σεξ ως όπλο και όχι ως μέσο ανακούφισης όπως η πόρνη. Γι΄ αυτό λένε ότι «.... η «καριόλα» γ@μ... μόνο εσένα μέχρι να μην έχει μείνει τίποτα παρά μια σκιά…»
Μια «καριόλα» είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ. Θα πατήσει επί πτωμάτων για να καταφέρει αυτό που έχει στο μυαλό της. Ακόμα και να την βρίσεις και να την πεις «καριόλα», απλά θα σε αγνοήσει και θα συνεχίσει.
Το τι ακριβώς είναι μια «καριόλα» θα το αφήσω στον καθένα να το σκεφτεί και να το ορίσει. Ένα είναι σίγουρο: ότι η «καριόλα» ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της και είναι πόρνη στην ψυχή.
Ενώ μια πόρνη την ψυχή της την έχει κλειδωμένη και προστατευμένη, η «καριόλα» την ξεπουλάει κομμάτι-κομμάτι με αντίτιμο κάποια ανταλλάγματα.
Με βάση όλα τα παραπάνω, λέω: «ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: Τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Ζίτσας, το δήθεν, το ψέμα οι γελοίες υποσχέσεις, προσμονές και ελπίδες νομίζουν μερικοί ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι παίρνεις.  
Μη δίνετε σημασία στα επικοινωνιακά τους κόλπα.……..άστε τους ..…νεκρούς να προχωρούν.


Ηράκλειτος «ο Σκοτεινός » (Οι αρχαίοι τον αποκαλούσαν «ο Σκοτεινός» για τη δυσνόητη σκέψη του.)