Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Από Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πασσαρώνος συνιστά ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Σπύρος Πάικας έκανε κατ΄ άλλους πολιτικό escape και κατ΄ άλλους πολιτική “κωλοτούμπα”.
Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο αντιδήμαρχος Ζίτσας κ. Σπ. Πάικας, που χαρακτηρίζεται ως “δελφίνος” της παράταξης Ρογκότη (σε αντιπαράθεση με τον έτερο αντιδήμαρχο κ. Βασ. Γαρδίκο), φαίνεται ότι «μάζεψε τα κουβαδάκια του και πηγαίνει να παίξει σε άλλη παραλία», όπως σχολίασε εύστοχα χθες γνωστό πολιτικό στέλεχος.
Η πολιτική στέγη του ΣΥΡΙΖΑ ίσως αποδειχθεί «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» για κάποια μέλη του ΠΑΣΟΚ που μεταναστεύουν (πολιτικά) σωρηδόν.
Συγκεκριμένα...
με δημόσια τοποθέτηση τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνουν ότι πλέον ο πρωταγωνιστικός ρόλος πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δέστε εδώ ρεπορτάζ από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και εδώ την επιστολή τους και τα ονόματά τους (στο Νο 78 ο κ. Πάικας).
Τα συμπεράσματα δικά σας…


Υ.Γ.  Ασφαλώς η κίνηση αυτή σηματοδοτεί εξελίξεις και στο Δήμο Ζίτσας. (Βέβαια ο κ. Πάικας έχει βεβαρυμμένο πολιτικό παρελθόν ως "κωλοτούμπας") 



Σπ. Πάικας: «Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν εν τέλει διαχρονικά υπήρχαν δύο κατηγοριών άνθρωποι. Αυτοί που ζούσαν για το ΠΑΣΟΚ και αυτοί που ζούσαν από το ΠΑΣΟΚ.»…

Τα σχόλια για τον κ. Σπ. Πάικα είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Σας μεταφέρουμε ένα επιλεγμένο απόσπασμα από την απάντηση του ίδιου :
«…Εκτός και αν όλοι αυτοί που σιωπάνε συστηματικά για τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ σήμερα, για τη συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΛΑΟΣ, για τη μηδενική συναπόφαση και διαβούλευση στα κομματικά όργανα, για τους κατ' επάγγελμα πολιτικούς που εξέθρεψε - προσκολλημμένους σε κρατικά αξιώματα, για τον σφιχτό εναγκαλισμό με το σύνολο της διαπλοκής στη χώρα, πιστεύουν ότι μπορούν να μας κάνουν όλους ίσους και όμοιους για να ξεπλύνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο τις πολιτκές αυτές και να συνεχίζουν να επιβιώνουν μέσα στο διαφθερμένο αυτό σύστημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Ε όχι λοπόν δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.
Γιατί τη δική μας πολιτική συνέπεια δεν την εκχωρούμε και δεν την διαπραγματευόμαστε.
Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν εν τέλει διαχρονικά υπήρχαν δύο κατηγοριών άνθρωποι. Αυτοί που ζούσαν για το ΠΑΣΟΚ και αυτοί που ζούσαν από το ΠΑΣΟΚ….»
Όλη η απάντηση του κ. Πάικα εδώ. Εκτός και αν όλοι αυτοί που σιωπάνε συστηματικά για τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ σήμερα, για τη συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΛΑΟΣ, για τη μηδενική συναπόφαση και διαβούλευση στα κομματικά όργανα, για τους κατ' επάγγελμα πολιτικούς που εξέθρεψε - προσκολλημμένους σε κρατικά αξιώματα, για τον σφιχτό εναγκαλισμό με το σύνολο της διαπλοκής στη χώρα, πιστεύουν ότι μπορούν να μας κάνουν όλους ίσους και όμοιους για να ξεπλύνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο τις πολιτκές αυτές και να συνεχίζουν να επιβιώνουν μέσα στο διαφθερμένο αυτό σύστημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Ε όχι λοπόν δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.
Γιατί τη δική μας πολιτική συνέπεια δεν την εκχωρούμε και δεν την διαπραγματευόμαστε.
Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν εν τέλει διαχρονικά υπήρχαν δύο κατηγοριών άνθρωποι. Αυτοί που ζούσαν για το ΠΑΣΟΚ και αυτοί που ζούσαν από το ΠΑΣΟΚ.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ