Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γιατί βγάζουν τόσο “μίσος” για την Ελεούσα Γαρδίκος και Πάικας;

“Τι θα πει έτυχε να είναι πρωτεύουσα του Δήμου η Ελεούσα;”
    Έδιναν και έπαιρναν το Σαββατοκύριακο οι συζητήσεις στα καφενεία της Ελεούσας.  Για ...τι άλλο; Για την τσιμεντοποίηση της πλατείας και τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο. Όπως μας μετέφερε φίλος που καθόταν με την παρέα του σε κεντρικό μαγαζί της Ελεούσας, άκουγε την αυτοδιοικητική κουβέντα στο διπλανό τραπέζι όπου συζητούσαν έντονα κατακρίνοντας πολιτικά τον Γαρδίκο και τον Πάικα και τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης.  
    Ο συνταξιούχος Μπισντουνιάτης που μαζί με...
πολλούς άλλους ήταν στη συνεδρίαση της Πέμπτης (το όνομά του είναι στη διάθεση του zitsagate, Θ.Λ. τα αρχικά του) φανερά απογοητευμένος, ενημέρωνε την παρέα του για όσα έγιναν και τα όσα ακούστηκαν όπως είπε στο συμβούλιο.
     «Γιατί βγάζουν τόσο “μίσος” για την Ελεούσα Γαρδίκος και Πάικας;» έλεγε στον Β.Γ., στον Α.Β. και στους άλλους αναφερόμενος στο συμπέρασμα όταν υπονόησαν πως η Ελεούσα έτυχε να είναι η πρωτεύουσα του Δήμου Ζίτσας. «Τι θα πει έτυχε να είναι η πρωτεύουσα του Δήμου; Το Ροδοτόπι ήθελε ο Πάικας ή την Άνω Λαψίστα ο Γαρδίκος; Η Ελεούσα έχει 6.000 κόσμο...».
    Η κατακραυγή και η αντίδραση για τους δύο αντιδημάρχους του κ. Ρογκότη ήταν τόσο μεγάλη που ότι και να σας μεταφέρουμε λίγο θα είναι. Τους θεωρούν ότι είναι τοπικιστές μόνο για τα χωριά τους και ότι έχουν την Ελεούσα γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια.
    Σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί για την τσιμεντοποίηση της Πλατείας στην Ελεούσα και για τα έργα που ΔΕΝ κάνει ο κ. Γαρδίκος…