Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Ζιτσαίων…

    Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Ζιτσαίων Ηπείρου “Δημήτριος Νικολίδης”. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Αδελφότητας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
    Η συμμετοχή των χωριανών στην εκδήλωση ήταν ικανοποιητική, θα μπορούσε όμως να είναι και μεγαλύτερη.
    Όσοι είχαν τη τύχη να πάνε στο χορό, απόλαυσαν το πλούσιο μενού και χόρεψαν τραγούδια που επέλεξε ο DJ του κέντρου.
    Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζίτσας κ. Περικλής Γρίβας
με επιστολή του χαιρέτησε την εκδήλωση, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του. Από τον Δήμο ο Δήμαρχος της Ζίτσας κ. Δ. Ρογκότης και από τους Ζιτσιώτες δημοτικούς Σύμβουλους οι κ.κ Δημήτριος Δήμος, Κώστας Καραμπίνας και Κώστας Αγόρος επίσης με επιστολές τους χαιρέτησαν την εκδήλωση, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατή η παρουσία τους.
    Η Αδελφότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας που πρόσφεραν (και δεν είναι η πρώτη φορά) τα τόσο αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που διενήργησε. Η λαχειοφόρος αγορά έγινε με πολλά και μεγάλης αξίας δώρα, προσφορά της Αδελφότητας καθώς και μελών και φίλων της. Συγκεκριμένα ο κος Πάντος Λέανδρος πρόσφερε 20 γλάστρες με φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ο κος Νίκος Παπακώστας 15 προσκλήσεις αξίας 40 € η κάθε μία στο μεζεδοπωλείο του, η κ. Έφη Μαλάμου- Πανοπούλου 4 βιβλία με θέμα τη ζωγραφική των γονέων της Κων/νου και Ιωάννας Μαλάμου, το οινοποιείο της Ζοίνος ΑΕ για την 40 λίτρα κρασιού , το οινοποιείο του κ. Γκλίναβου 20 λίτρα κρασιού, η κ. Μαρία Κατακάλου- Σταματιάδη προϊόντα τηςUNILEVER HELLAS, η κ. Λέλα Τόϊλου - Κοτσαμπασάκη μια καφετιέρα, ο κ. Βασίλης Λιάσκος μαξιλάρια σαλονιού, η κ. Ιφιγένεια Τόιλου-Μποζιώτη ασημένια κορνίζα. 

από Αδελφότητα Ζιτσαίων Ηπείρου “Δημήτριος Νικολίδης”