Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μιχάλης Μπίγγος: Αποσύρομαι, δεν θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Ο ενεργός δημότης του Δήμου Ζίτσας Μιχάλης Μπίγγος αποκαλυπτικότατος εξηγεί με ειλικρίνεια το γιατί και το πως έκανε πίσω. Απώλεια για την τοπική Ν.Δ. ο μεστός και ρεαλιστικός λόγος του Μιχάλη. Τι φταίει, τι τον πίκρανε, τι περίμενε.
    Με συνέντευξή του στο ITV, στο δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα, ο Μιχάλης Μπίγγος αναλύει ρεαλιστικά και απλά την πολιτική επικαιρότητα. Και ταυτόχρονα εξωτερικεύει δημόσια τις σκέψεις του, τι θεωρεί λάθος και γιατί.
    Στην ερώτηση του Βλάση Ντόκα (στο 9:30) αν θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ορθά κοφτά ο δυνατός αγωνιστής της ΝΔ Μιχάλης Μπίγγος απαντάει «ΟΧΙ δεν θα είμαι». Και ακολούθως λέει τι θεωρεί λάθος, τι...
φταίει και τι τον πίκρανε, τι τον απογοήτευσε και αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 17-4-2015. Ειλικρινείς απαντήσεις από ένα στέλεχος που έγραψε ιστορία και δε διστάζει να μιλήσει για το παρασκήνιο!
    Ακολούθησαν μερικά λεπτά έντονης συζήτησης και αποκαλύψεων από το Μιχάλη Μπίγγο, που εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες και μιλάει για τους από μέσα και για τους απέξω. 
    Όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά να πει αν θα στηρίξει το Σάκη Βλέτσα ή το Σπύρο Βασιλείου.
    Όπως αναφέρει ο ενεργός δημότης και ισχυρότατο στέλεχος της Ν.Δ. Μιχάλης, «ήρθαν οι άλλοι απέξω που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κάστα» και αναφέρεται «σε προσφάτως αφιχθέντες στη ΝΔ που θεωρούν ότι μπορούν να ελέγξουν την Ν.Δ. και λένε σε κάποιους ότι δεν είναι καλοί».
    Δείτε όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μιχάλη Μπίγγου:








Η δήλωση του Μιχάλη Μπίγγου αναφέρει:

    «Θέλω να κάνω γνωστό σε όλους τους φίλους ΝΔκράτες – ΟΝΝΕΔίτες και ΜΑΚΙτες, ότι στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δεν θα είμαι υποψήφιος.
Ευχαριστώ όλους αυτούς οι οποίοι πίστεψαν σε μένα και με ποικίλους τρόπους με προέτρεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή να είμαι υποψήφιος. 
Ευχαριστώ τα μέλη της ΝΟ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τα οποία χωρίς κανένα δισταγμό υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου. 
Η ανιδιοτελής 35ετής προφορά μου στη Ν.Δ. θα συνεχίσει να είναι αμέριστη. 
Θέλω όμως να γνωρίζουν κάποιοι όψιμοι αλλά καλοδεχούμενοι φίλοι, αλλά και κάποιοι έμμισθοι κρατικοδίαιτοι διορισμένοι του προηγούμενου κυβερνητικού μηχανισμού της Ν.Δ., ότι δεν αναδεικνύονται στην κομματική ιεραρχία και στα μάτια του Αρχηγού, γλύφοντας έρποντας και συκοφαντώντας αγωνιστές οι οποίοι έχουν γράψει την ιστορία τους.
Μεγάλο μου πιστεύω ότι η Ν.Δ. με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αξιολογήσει και θα εκτιμήσει τις προθέσεις και τους απώτερους σκοπούς ΟΛΩΝ μας. 
Η πατρίδα χρειάζεται την Ν.Δ. 
Οι Έλληνες απαιτούν μία διακυβέρνηση υπεύθυνη και σοβαρή, μια κυβέρνηση που να τη σέβονται οι φίλοι και να την υπολογίζουν οι αντίπαλοι. 
Αυτή είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται.»