Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης για το θέμα του 5Χ5 στον Άγιο Ιωάννη…

    Με email αναγνώστης εκθέτει την άποψή του για τα επεισόδια στο γήπεδο 5Χ5 του Αγίου Ιωάννη, την οποία και παραθέτουμε χωρίς να παίρνουμε θέση και βέβαια χωρίς να υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς (στη θέση των οποίων βάζουμε τελείτσες).

    «Για την ακριβή αποτύπωση της αλήθειας είναι βασικό να αναφερθεί ότι "Άγιος Ιωάννης" δεν είναι συνολικά 5 άτομα εκ των οποίων ο ένας εξ αυτών κάτοικος Αθηνών. Πολύ μεγάλο μέρος του χωριού έτρεξε να συμπαρασταθεί στην άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο...
καθ’  όλα νόμιμος προπονητής της ομάδας του Αγίου Ιωάννη (Παίδων και Ανδρών) με τραμ... και απ..., από ομάδα ... ατόμων κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης προπόνησης της μικρής ομάδας. Για να σας μεταφέρω και τον πολιτισμό των συγκεκριμένων ατόμων, η επίθεση έγινε παρουσία των παιδιών του προπονητή και της γυναίκας του, χωρίς να μπορέσουν ούτε αυτά να γλιτώσουν το μένος και των υβ… των τρ….. Ο σκοπός βέβαια δεν είναι η υπεράσπιση του συμφέροντος του δήμου, αλλά η τοποθέτηση ενός εξ’ αυτών στη θέση του προπονητή του χωριού με τα γνωστά Ελληνικά ρουσφετικά κολπάκια, χωρίς να έχει τα προαπαιτούμενα προσόντα. Σαν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και ως γονέας που χρησιμοποιεί της εγκαταστάσεις για την άθληση του παιδιού του, δεν θεωρώ ότι οι 2 ώρες 2 φορές την εβδομάδα στερεί από κάποιον δημότη την χρήση του χώρου, αντιθέτως επιτέλους έχει γίνει μία ποιοτική αξιοποίηση του χώρου για την αρτιότερη εκπαίδευση των μικρών παιδιών από επαγγελματία ποδοσφαιριστή και όχι από αυτοβαπτιζόμενους ποδοσφαιριστές και επίδοξους καπηλευτές της δημόσιας περιουσίας .Είναι και καιρός σ’ αυτόν τον τόπο να αναγνωρίζουμε την προσπάθειες της μικρής μας κοινότητας που έκανε προσπάθεια να αξιοποιήσει της γνώσεις ενός παλιννοστούντα αθλητή που ήθελε να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και όχι να δίνουμε βήμα στον κάθε τυχαίο που θέλει να εκμεταλλευτεί τον κάθε κύριο που θέλει να βγεί δήμαρχος με κάθε κόστος και κάθε τρόπο, ώστε να αποκτήσει ωφέλη από την τοπική κοινότητα εις βάρος της. Και το κολυμβητήριο είναι δημοτικό αλλά όταν αθλούνται οι σύλλογοι δεν μπορεί να μπει το κοινό (και αυτό δεν συμβαίνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα).
Αν ο προπονητής φύγει και τα παιδιά μας μείνουν χωρίς ακαδημία το χωριό θα ξεσηκωθεί κατά του κάθε τυχάρπαστου που θέλει να το παίξει τοπικός τραμπούκος.
αναγνώστης από Άγιο Ιωάννη»