Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σοβαρότατη δημόσια καταγγελία στο facebook του συλλόγου “Καθαρός Καλαμάς” !

    « Ακούστε παρακαλάμιοι κάτοικοι : Το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων δεν λειτουργεί γιατί είναι ακριβά τα φίλτρα! Ειπώθηκε κατά την συνεδρίαση του Δήμου Ζίτσας χωρίς να αντιδράσει κανείς. 
    Αστικά, νοσοκομειακά, βιομηχανικά λύματα, πάνε ανεκμετάλλευτα στον Καλαμά. Επίσης κουτσουλιές από 200.000 κότες ημερησίως αδειάζονται ένθεν και ένθεν της τάφρου.  
    Το ποτάμι είναι πλέον σκέτο δηλητήριο. Βυτία που..
. αδιάζουν τους εναπομείναντες βόθρους τα ρίχνουν στην τάφρο!
    Σε έξαρση ο καρκίνος στους καλλιεργητές της Λαψίστας που ποτίζουν με λύματα τα χωράφια τους. 
    Σε έξαρση οι μολυσματικές ασθένειες στις εκβολές του Καλαμά. Ψοφάνε τα κοπάδια που από άγνοια ποτίζουν οι κτηνοτρόφοι από τον Καλαμά. 
    Βρώμισαν οι παραλίες της Κέρκυρας και του Δρέπανου. Υποβαθμίστηκαν τα προϊόντα των αγροτών και δεν μπορούν να τα εξάγουν, αλλά και στην ντόπια αγορά δεν προτιμούνται. Με τι θα ζήσουν, αν ζήσουν; »

Πρόκειται για ανάρτηση στο facebook (3 Οκτωβρίου 2011) της Πανελλήνιας Κίνησης Ενεργών Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη "ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ" (;) (κλικ εδώ).








Σημ.  Το Δ.Σ. της κίνησης θα πρέπει να ανακοινώσει αν πραγματικά αυτό είναι το δικό της facebook ή αν ενδεχομένως πρόκειται για άλλους...



Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη "Καθαρός Καλαμάς"Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη "Καθαρός Καλαμάς"