Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…


Ομολογία ή άλλοθι ;
    «Ασφαλώς η ομολογία του κ. Ρογκότη δεν θα αποτελέσει άλλοθι σε καμία περίπτωση για την ανυπαρξία έργων, αφού με 13 μηχανικούς ο Δήμος Ζίτσας δεν μπόρεσε τουλάχιστον να εκπονήσει κάποιες μελέτες για ένταξη και αρκείται ουσιαστικά σε αυτές που βρήκε έτοιμες από τον κ. Βλέτσα, τον κ. Κατσάνο και τον κ. Παργανά» έλεγε παλιός πρόεδρος στην προχθεσινή συνεδρίαση.  
    Φυσιολογικό είναι αφού μόνο 220.000 € περίπου είναι το ύψος του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ζίτσας για το 2012. Αυτό ακριβώς δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Ρογκότης, τονίζοντας ότι μπορεί…
να προβλέπονται έργα περίπου 1,8 εκατ. €, όμως θα γίνουν μόνο 220.000 €. Ουσιαστικά τα υπόλοιπα είναι “μαϊμού” έτσι για να γεμίσουν οι σελίδες.
    Μάλιστα τα μισά από τα 220.000 € θα πάνε σε παλιά συνεχιζόμενα έργα και ελάχιστα είναι αυτά που θα γίνουν το νέο έτος.
    Όπως σχολίαζαν οι πρόεδροι των χωριών που παραβρέθηκαν στη σχετική συνεδρίαση του Δ.Σ. τα προβλήματα είναι χωρίς τελειωμό και δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους.
    Είναι σίγουρο ότι ο αντιδήμαρχος κ. Γαρδίκος με δυσκολία μπορεί να αντικρύσει προέδρους και δημότες, αφού η οργή και η αγανάκτησή τους είναι έκδηλη.


.