Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές όταν δεν τραβάνε, κατεβαίνουν !!!

Αναδημοσίευση από epirusgate
Τον στηρίξατε προεκλογικά, σας άδειασε μετεκλογικά !
Μόνο η ρήση του Θουκυδίδη "ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα" μπορεί να περιγράψει τη ρήξη που προκάλεσε ο ίδιος ο δήμαρχος Ζίτσας, Δημήτρης Ρογκότης στις σχέσεις του με τους δημάρχους και αυτοδιοικητικά στελέχη των πρώην δήμων Ευρυμενών και Μολοσσών.
Η απόδειξη στα παραπάνω δόθηκε μέσα από τις προχθεσινές τηλεοπτικές δηλώσεις του πρώην δημάρχου Ευρυμενών Μιχάλη Κατσάνου, ο οποίος στην κυριολεξία απόρησε για τη συστηματική απαξίωση που δέχεται το τελευταίο διάστημα δια στόματος του σημερινού δημάρχου Ζίτσας.
Καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι για κάποιους, πικραμένοι και απογοητευμένοι από τον πόλεμο που δέχονται δια στόματος Ρογκότη, να διαπιστώνουν ένα χρόνο μετά τις εκλογές, ότι αυτός που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για δήμαρχο, όχι μόνο τους έχει θέσει στο περιθώριο αλλά συστηματικά τους απαξιώνει πολιτικά, δημόσια, ακόμη και μέσα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Έτσι λοιπόν, αντί...
ευχαριστιών για τα ζεστά χρήματα και τις έτοιμες μελέτες που βρήκε ο δήμος Ζίτσας να ακούγονται αιχμές για μελέτες "αέρα-πατέρα" αλλά και για... άδεια ταμεία!!!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δόθηκε στην τελευταία συνεδρίαση για τα αιολικά, όπου η απαξίωση του δημάρχου κατά των Μιχάλη Κατσάνου, Γιώργου Παργανά και Νίκου Οικονόμου, φαίνεται πως ανοίγει οριστικά τους ασκούς του Αιόλου στη Ζίτσα. Είναι πραγματικά κρίμα άνθρωποι που προεκλογικά στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την εκλογή Ρογκότη, άνθρωποι με ιδέες, όραμα για τον τόπο να λοιδορούνται και να απαξιώνονται, αφού πρώτα χρησιμοποιήθηκαν προεκλογικά, ως προμετωπίδα της σημερινής δημοτικής αρχής.
Που είναι λοιπόν, Μιχάλη Κατσάνο, Γιώργο Παργανά και Νίκο Οικονόμου σήμερα ο δήμαρχός «σας», όπως τον αποκαλούσατε πριν τις εκλογές όταν του μαζεύατε τα πολύτιμα ψηφαλάκια, που άλλα σας υποσχέθηκε και άλλα σήμερα κάνει; Και γιατί συμβαίνει αυτό;
Κύριοι, μήπως είναι καιρός να αντιληφθείτε, τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας; Οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές όταν δεν τραβάνε, κατεβαίνουν!!!