Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ τόνισε στον ΒΗΜΑ 90.1 ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων !

Για τα αιολικά πάρκα αλλά και για την κεντρική πολιτική σκηνή μίλησε ο κ. Χ. Βούζας στον ΒΗΜΑ90.1.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ζίτσας τόνισε πως δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα είναι και πολιτικό. Η κυβέρνηση μπορεί να αποφασίζει αλλά ένας δήμος δεν μπορεί να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Όπως τόνισε ο κ. Βούζας θα έρθουν οι Γερμανοί
με όλα τα συνεργεία δικά τους χωρίς κανείς από την χώρα να μπορεί να συμμετάσχει πουθενά .
Η κάθε περιοχή πρέπει να σχεδιάσει . Πρέπει όλοι να δούμε και το θέμα του περιβάλλοντος. Πρέπει για την ενέργεια να σχεδιάσει η περιφέρεια αλλά και οι Δήμοι επίσης συνέχισε πως πρέπει να κάνουν το ίδιο με γνώμονα την προστασία του Περιβάλλοντος. Εδώ έγιναν αιτήσεις από τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες εργολάβους και εμείς λέμε aprιori ναι χωρίς να βάζουμε όρους. Ο κ. Ρογκότης θα διαπραγματευτεί όταν δεν έχει κάνει σχεδιασμό για τον δήμο. Τον εξουσιοδότησε τον δήμαρχο Ζίτσας ο κ. Παπανδρέου να λύσει το πρόβλημα της ενέργειας; Εμείς ως παράταξη είπαμε εφόσον υπάρχει κατάθεση αδειών για τα ενεργειακά να διαπραγματευτούμε και να απαιτήσουμε.
Για την κεντρική πολιτική σκηνή ο κος Βούζας τόνισε πως είμαι ΠΑΣΟΚ αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Έχουμε απογοητευτεί όλοι και το τίμημα το πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα .Θεωρώ συνέχισε ο κος Βούζας πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να πάει στο ΔΝΤ τόσο γρήγορα χωρίς πρώτα να διαπραγματευτεί με άλλες χώρες όπως η Ρωσία. Ότι καταργούν σήμερα δε θα επανέλθει ποτέ. Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως πρέπει να γίνουν εκλογές για να αποφασίζουν οι πολίτες .
Έκλεισε λέγοντας πως όλα αυτά που γίνονται δεν θυμίζουν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

από  haberi.gr