Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το zitsagate συνεχίζει να είναι πάλι κοντά σας !

    Συνεχίζουμε γιατί με την αγάπη σας φθάσαμε τους 400–450 διαφορετικούς αναγνώστες ημερησίως. Κάθε στραβό, κάθε αντιδεοντολογικό και κάθε επιλεκτικό που συνέβαινε στο Δήμο Ζίτσας το μαθαίναμε και σας το λέγαμε.   
    Συνεχίζουμε λοιπόν και απολογούμαστε για την μεγάλη μας απουσία (περίπου 20 μέρες). Μόνο το ότι περισσότερα από 25 email δικά σας μας ζητάν να συνεχίσουμε δυναμικά μας φτάνει !
    Δεν το κλείνουμε γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε το χατίρι αυτό σε κάποιους.
    Βασικοί συνεργάτες μας άλλαξαν, ενώ κάποια …εσωτερικά μας τακτοποιήθηκαν.
    Άλλοι…
διέδιδαν ότι το zitsagate είναι του Βλέτσα, άλλοι ότι είναι του Βούζα, άλλοι ότι είναι του Γαρδίκου, άλλοι ότι είναι του Α΄ ή του Β΄ βουλευτή κλπ. Σας το ξεκαθαρίζουμε. Στο zitsagate δεν έχει να κάνει κανένας μα κανένας δημοτικός σύμβουλος.
    Είμαστε απλοί δημότες και φροντίζουμε να είμαστε πλήρως και επακριβώς ενημερωμένοι. Είμαστε ενεργοί δημότες και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ψηφίσαμε διαφορετικές παρατάξεις !
    Μέχρι τώρα σας κρατούσαμε ενήμερους για όλα σχεδόν τα θέματα του Δήμου Ζίτσας. Ασκούσαμε την κριτική μας, συνήθως στη δημοτική αρχή (και όχι μόνο). Τακτοποιήσαμε κάποιες διαφωνίες μας, ρυθμίσαμε τους χρόνους και τις δουλειές μας, χωρίσαμε τους τομείς μας, εμπλουτιστήκαμε και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε δυνατά…