Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Ξέφραγο αμπέλι» το αμαξοστάσιο στο Δήμο Ζίτσας...

Ακριβό μου... πετρέλαιο, λένε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών στο Δήμο Ζίτσας αφού άγνωστοι δράστες άδειασαν και πάλι τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων του Δήμου από το αμαξοστάσιο!
Η ελλιπής φύλαξη του χώρου, αλλά και η τιμή στην οποία έχει φτάσει το πετρέλαιο, αποτελούν αναμφισβήτητα τους κύριους παράγοντες της κλοπής πετρελαίου, που σημειώθηκε για δεύτερη φορά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ζίτσας στην Ελεούσα.
Οι άγνωστοι έσπασαν το...
λουκέτο, εισήλθαν στον αφύλαχτο χώρο και χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα γέμισαν τα δικά τους βαρέλια με το πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων.
Παράλληλα προσπάθησαν να παραβιάσουν και την πόρτα από τα γραφεία που υπάρχουν στο χώρο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ζίτσας Φώτη Ράρρα, υπάρχει στενή συνεργασία με την αστυνομία και ευελπιστούν, ότι σύντομα θα δοθεί τέλος σε αυτή την κατάσταση, που επηρεάζει τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, στον ίδιο χώρο, άγνωστοι είχαν παραβιάσει την είσοδο και είχαν σπάσει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων του Δήμου...




από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ