Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η …κίνηση καθαρός Καλαμάς ”λούζεται” …

Ο Πρόεδρος εδώ - Πρόεδρος εκεί – Πρόεδρος παντού (ο Πανοππαπάς) θα κάνει (;) μπάνιο* !
Ναι όπως το διαβάζετε ακριβώς και μάλιστα όχι όπου κι όπου αλλά στη θέση Βόθνες, δηλαδή σε έναν καθαρό παραπόταμο του Καλαμά την Πέμπτη !
Αυτή φαίνεται ότι είναι η τωρινή δραστηριότητα της κίνησης «Καθαρός Καλαμάς»**. Και θα ακολουθήσει στο Θεογέφυρο, ενημέρωση και συζήτηση για τον Καλαμά με τη συμμετοχή της κίνησης. Δραστηριότητες που μας προκαλούν γέλιο… Σκέτη θεωρία...
Πώς να μην είναι λογικό που με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Πρόεδρος εδώ - Πρόεδρος εκεί – Πρόεδρος παντού (ο Πανοππαπάς) να …
”αποκρύψει” ότι είναι πρόεδρος του αδρανούς συλλόγου "καθαρός Καλαμάς". Και βέβαια  είναι λογικό αφού πλέον ως διά μαγείας στο 7μηνο Ρογκότη δεν φωνάζει καθόλου για τα νερά του Καλαμά. Και αντί να κινείται και να ενεργεί για την καθαρότητα του Καλαμά, θα είναι σε έναν καθαρό παραπόταμο να μπάνιο !
Και είναι “απόκρυψη” αφού από όταν έγινε Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας, οι κινήσεις του δείχνουν ότι “έκανε γαργάρα” όσα έλεγε πριν τις εκλογές. κλικ εδώ
Πως αλλιώς εξηγείται αφού τη σεζόν που περάσαμε ο Καλαμάς δεν κατακλύσθηκε ξαφνικά από γάργαρα και κρυστάλλινα νερά.
Πού πήγε κ. Πρόεδρε η «προσπάθεια για να βρεθεί η αρχή του τέλους του περιβαλλοντικού εγκλήματος του λεκανοπεδίου και του Καλαμά»?
     Πού πήγε κ. Πρόεδρε η «προσφυγή στη δικαιοσύνη για την νομιμότητα των αποφάσεων με την οποία παρέχεται η δυνατότητα διάθεσης λυμάτων στην τάφρο της Λαψίστας»?
Φαίνεται ότι έχει απόλυτο δίκιο ο «Σωκράτης» που φωνάζει :
«Πρόεδρε τα κρέμασες ή όχι τα παπούτσια σου από εκείνη την προεδρία του συλλόγου φίλων του Καλαμά ; Άντε Πρόεδρε βιάσου, άκου και το Σωκράτη, να βγει κανένας άλλος μπας και κάνει κάνα δράμι δουλειά… Άντε Πρόεδρε παραιτήσου μπας και γίνει κανένας έλεγχος στις επιχειρήσεις του λεκανοπεδίου (αυτές με τους …καλούς βιολογικούς), μήπως ο καημένος ο Καλαμάς καθαρίσει λιγάκι…»










 *συμμετοχή της Κίνησης «Καθαρός Καλαμάς».

** Το πρόγραμμα είναι : Πέμπτη 28/7. Πεζοπορική διαδρομή στο μονοπάτι του Λάγγαρη, κάτω από τα χωριά Κεραμίτσα και Μαλούνι Θεσπρωτία, κολύμπι στη θέση Βόθνες, σε καθαρό παραπόταμο του Καλαμά και ακολουθεί σταθμός στο Θεογέφυρο, ενημέρωση και συζήτηση για τον Καλαμά με τη συμμετοχή της Κίνησης «Καθαρός Καλαμάς».