Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δημ. Ρογκότης : « “Αποκηρύξτε” το zitsagate » !


Μεγάλη η χάρη μας που φθάσαμε να γίνουμε το ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας.
(Επί του πιεστηρίου : Αναμένεται σχετική Απόφαση Δημάρχου με τα site στο internet που επιτρέπεται και συνιστάται να διαβάζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Δημότες !!! Ακούγεται ότι θα προσπαθήσει να την περάσει ως τροπολογία στο μεσοπρόθεσμο !!!)
Αξιότιμε Δήμαρχε κ. Δημ. Ρογκότη : Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Αξιότιμε Πρόεδρε κ. Παν. Παππά : Σε ευχαριστούμε που δεν σταμάτησες τον κ. Δήμαρχο.

    Έγινε χθες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (για τα θέματα ενημέρωση λίγο αργότερα) και με ικανοποίηση μάθαμε ότι επαληθεύτηκε πλήρως η εγκυρότητα των σχολίων μας. Και για το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» (ΕΔΩ) και για το “τζεσεμπί” του Δήμου που έπεσε από το φορτηγό (ΕΔΩ).
    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.
    Μας …ξύπνησαν αργά χθες το βράδυ, όταν ενώ ο …Μιχάλης υπηρεσίας του zitsagate μόλις...
είχε ξαπλώσει (όπως κάθε άνθρωπος) το κινητό χτυπούσε δαιμονισμένα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο συνεργάτης μας (ο Κώστας).
Κώστας : «Ο Ρογκότης ομολόγησε ότι έπεσε το “τζεσεμπί” του Δήμου από το φορτηγό, αλλά η είδηση είναι αλλού ! Ξέρεις τι ρώτησε τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους ; »
Μιχάλης : « Τι μου λες τώρα. Ασχολήθηκε το δημοτικό συμβούλιο με μας ; Τι τους ζήτησε ; »
Κώστας : « Όχι μόνο ασχολήθηκε, αλλά  ο Ρογκότης τους ζήτησε να "αποτάξουν" όπως το “σατανά” το zitsagate
Μιχάλης : « και αυτοί το απέταξαν ; Είπαν “απεταξάμην” το zitsagate
Κώστας : «Όχι βέβαια, ούτε καν οι δικοί του …»
    Έτσι λοιπόν ο συνεργάτης μας, νυχτιάτικα, μας ενημέρωσε ότι η αποκάλυψή μας για την ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ενόχλησε βαθύτατα την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο.
    Επαλήθευσε στο ακέραιο όλο το ρεπορτάζ του zitsagate και μάλιστα με το παραπάνω, ότι δηλαδή ο Δήμος Ζίτσας από τις 340 θέσεις που δικαιούνταν (300 γράψαμε εμείς) έμειναν ακάλυπτες οι 150 (οι 119 γράψαμε εμείς).
    Η συζήτηση έγινε μετά από σχετική ερώτηση που υπέβαλλε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σάκης Βλέτσας προ ημερησίας. Ο κ. Βλέτσας είπε ότι η δημοτική αρχή έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και στο τέλος πέρασε από κάτω.
    Ο κ. Ρογκότης απάντησε ότι μπορεί να εντάχθηκαν μόνο 190 ωφελούμενοι από τους 340 που δικαιούνταν ο Δήμος Ζίτσας, όμως ανέφερε ότι υπάρχουν και χειρότεροι δήμοι.
    Αναλυτικά για τα της συνεδρίασης (και για το θέμα αυτό) θα σας ενημερώσουμε αργότερα, μόλις συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία.
    Μένουμε όμως στο γεγονός ότι ο δήμαρχος κ. Ρογκότης, επαλήθευσε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου, στο ακέραιο, τόσο το ότι έπεσε το “τζεσεμπί” του Δήμου από το φορτηγό, όσο και το ότι αναρτήσαμε την είδηση για το Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» εγκυρότατα.
    Βέβαια, αν ενοχλείται από τις αποκαλύψεις μας, λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό. Η θέση μας ήταν και είναι σταθερή (κλικ εδώ).
    Και έχουμε την εντύπωση πως όσο και αν ενοχλείται, δημόσιες προτροπές του Δημάρχου προς δημοτικούς συμβούλους να “αποκηρύξουν” ή να ρίξουν στην πυρά λέμε εμείς, το zitsagate δεν τον τιμούν. Και βέβαια κανείς δεν μας “αποκήρυξε”.
    Θα συνεχίσουμε δυνατά !!!

τα παιδιά του zitsagate