Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πολύ σκληρός για να "πεθάνει" !!!

Γράφει ο Κουασιμόδος

       Βρε πως περνά ο καιρός, κοντεύει να περάσει ένας μήνας χωρίς τον Μιχάλη! Ένας μήνας από το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαΐου 2011 που ο Μιχάλης έκανε την κορυφαία δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ.
Τι είπε; Ότι δεν είναι αυτός που νομίζουμε, δηλαδή ο Μιχάλης!
Από τότε όμως όπου γάμος, η Βασίλω (Μιχάλης) πρώτη. Άντε να...
πείσει μετά ο Μιχάλης ότι δεν είναι "ελέφαντας". Και εδώ που τα λέμε σιγά μην τον πίστεψε κανείς μας.
    Αφού όπου πάμε τον Μιχάλη βλέπουμε μπροστά μας φάτσα-κάρτα. Από το Ζάλογγο μέχρι τα πρόσφατα... βαφτίσια στον Αη-Γιώργη, από τον Ντάσιο μέχρι το καφενείο στα Κούρεντα και από τη Γαριβάλδη και τη Σακκά μέχρι τον... Τσιγγάνο στο Γραμμένο ο Μιχάλης υπάρχει και είναι... εδώ!
Ο "τρομοκράτης" αυτός ήταν μια κάποια λύση όπως θα έλεγε κι ο Καβάφης.
Φαντάζεστε να σηκωθούμε ένα πρωί και να πούμε: "Τώρα τι θα γίνουμε χωρίς τον Μιχάλη;"
Βέβαια μετά τις τελευταίες ιντερνετικές του μεταλλάξεις, πολλοί είναι εκείνοι που στοιχηματίζουν στην πιθανότητα ο Μιχάλης να μοστράρει παντού, για να βρει ρόλο στις επόμενες εκλογές. Τι ρόλο ; Ότι νάναι. Μιχάλης είναι αυτός. 
Δωσ' του ρόλο και πάρτου την "ψυχή !" ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ!!! Μπορεί να μην τον πάω αλλά το λέω: ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ με τα καλά του και τα κακά του!!!
Μαθαίνω όμως ότι κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο αν και στις μέρες μας όλα είναι πιθανά. Βάλτε λοιπόν 1Χ2, αλλά ούτε τότε θα είστε 100% σίγουροι. 
Έτσι τον έπαιξε και η Ντόρα και τον έχασε. 
Μόνο ο Καχριμάνης τον κέρδισε αφού πρώτα τον ξεζούμισε και μετά τον "πέταξε"
Γι' αυτό ο Βλέτσας τον παίρνει μαζί του, αλλά τον κρατά σε απόσταση για να μην του σκάσει στα χέρια. Δεν έχει άλλη επιλογή αφού ξέρει ότι έτσι παίζεται σήμερα ο Μιχάλης.
Από την άλλη, τοπικά bloggs αλλά και τα δημοτικά ιερατεία Ρογκότη και Βούζα φαίνεται πως... "τρέμουν" τον Μιχάλη και προεξοφλούν το τέλος του. Από την άλλη όμως όλοι θα τον ήθελαν δίπλα τους!!!
Πάντως, όσοι τον είχαν τελειωμένο από τις 5 Μαΐου, καλά θα κάνουν να προβληματιστούν και να το ξανασκεφτούν. Ο Μιχάλης θα συνεχίσει να είναι παντού, super, Super Mike... (σύντομα και ταχυδρομικώς !!!)