Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο δήμαρχος σε λίγο δεν θα τους μαζεύει …ούτε με επιστράτευση !


Με την πέννα του Ταϋλεράνδου

Βράδυ Παρασκευής και πανικός στη Γαριβάλδη.
Περασμένες μία και ένα smart κόκκινου χρώματος που διαφημίζει ιδιωτική επιχείρηση προς Βουνοπλαγιά μεριά (και) Ροδοτοπιανών συμφερόντων παρκάρει εφετζίδικα - κάθετα στο πεζοδρόμιο. Από τη θέση του οδηγού βγαίνει ο ιδιοκτήτης και από αυτή του συνοδηγού ο...
ένας και μοναδικός... αντιδήμαρχος ! Με σινιέ κουστουμιά και ύφος Ρίγκο-σταρ κατευθύνεται σε γνωστό μπαρ για να πιει το ποτό του.
Η παρέα του Ταϋλεράνδου βρίσκεται δίπλα και κρυφακούει σχεδόν ολόκληρη τη στιχομυθία.
Το θάψιμο μεγάλο και, εκτός από τον σχεδόν συνομήλικο δελφίνο της παράταξης, περιελάμβανε ολίγη από... Πρόεδρο και για να είμαστε ειλικρινείς καθόλου από δήμαρχο !!!
Ακούσαμε ότι είναι πολλοί οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν συναινούν στις... μικροεξυπηρετήσεις του... Βασίλη ! Πληροφορηθήκαμε, για πρόθεση προώθησης έργων με εργολάβους που εξυπηρετούν “πολιτικούς φίλους” του... Προέδρου !  (και τα τοπικά να ...χτυπιούνται).
Δήμαρχε φοβάμαι πως αν και σχετικά νωρίς, δεν το πας το... γράμμα. Όπως πάει η δουλειά, φαίνεται πως έχεις χάσει τον έλεγχο της ομάδας και δυστυχώς σε λίγο δεν θα μπορείς να την μαζέψεις ακόμα κι αν κάνεις... επιστράτευση!

Υ.Γ.: Όπως είπε ο Ταϋλεράνδος: "Πολιτική είναι να προβλέπεις το αναπόφευκτο και να επισπεύδεις την εμφάνιση του".