Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ...κινέζικη ατάκα του Βούζα για τον Πάικα

     Ο δαιμόνιος ανταποκριτής μας, διάβαζε την πρωινή του εφημερίδα απολαμβάνοντας ένα παγωμένο φρέντο σε γνωστή καφετέρια της Ελεούσας.
Στο διπλανό τραπέζι ο Χρυσόστομος Βούζας με την πολιτική παρέα του, ανέλυε τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα αλλά και στο μικρό μας Δήμο. Ασκούσε έντονη κριτική για τις απευθείας αναθέσεις του «υπαλληλικού» Δημάρχου Δ. Ρογκότη, σχολιάζοντας τους πρώτους 3,5 μήνες του στο δήμο.  
Όταν η κουβέντα πήγε στα οικονομικά, ο κ. Βούζας αναφερόμενος στον κ. Πάικα έλεγε ότι έφερε έναν προϋπολογισμό χωρίς αναπτυξιακό στίγμα και χωρίς διαφάνεια στην εκτέλεση έργων.
Όπως περιγράφει ο ανταποκριτής του zitsagate, εκεί ο …σεβάσμιος της παρέας, παραφράζοντας την κινέζικη παροιμία που λέει ότι «αν έχεις κάποιον που κλέβει για σένα,


αύριο μπορεί να κλέψει και σένα», γύρισε προς τον κ. Βούζα και υπονοώντας τις καλοκαιρινές πολιτικές κολοτούμπες και τα μπρός – πίσω του αντιδημάρχου κ. Σπύρου Πάικα, του είπε «Χρυσόστομε, όταν έχεις κάποιον που δουλεύει για σένα, αύριο μπορεί να σε δουλέψει και σένα». Και τότε βέβαια ετοιμόλογος ο Χρυσόστομος του απάντησε «η καμπάνα χτυπάει για τον Ρογκότη  και όχι πιά για μένα...»