Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια του Μιχάλη Μπίγγου στους επιτυχόντες μαθητές Λυκείων του Δήμου Ζίτσας…

Με δήλωσή του ο Μιχάλης Μπίγγος αναφέρεται στις επιτυχίες των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας που με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πέρασαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα το Δήμο Ζίτσας που τους ξέχασε!
Το ποσοστό επιτυχίας στο Λύκειο Ελεούσας είναι...
92% καθώς από τους 57 υποψηφίους πέρασαν οι 52 (το 72% σε ΑΕΙ και το 28% σε ΤΕΙ). Φυσικά δεν έλειψαν και οι πρωτιές καθώς δύο μαθήτριες, η Ειρήνη Σ. Μυριούνη και η Κωνσταντίνα Ν. Σοσώνη αρίστευσαν περνώντας πρώτες στο παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και Οικονομικών Επιστημών στα Ιωάννινα αντίστοιχα ενώ την τρίτη θέση της Νομικής Θεσσαλονίκης κατέλαβε η Παναγιώτα Β. Παππά.
Ακόμη από τις Λυκειακές τάξεις του Λυκείου Ζίτσας του Λυκείου Ζίτσας  από τους έξι υποψηφίους πέρασαν οι πέντε.
Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Μπίγγου: 
«Και όμως! Και στο Δήμο Ζίτσας υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πραγματικά. Δουλεύουν ευσυνείδητα. Δουλεύουν χωρίς τυμπανοκρουσίες. Δουλεύουν με την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση. Δουλεύουν ακούραστα. 
Αυτοί είναι: Ο Λυκειάρχης οι καθηγητές και οι μαθητές του Λυκείου μας. Του Λυκείου Ελεούσες, και ας τους λησμόνησαν αυτές τις μέρες οι τοπικοί μας άρχοντες. Εγώ προσωπικά θέλω να πω, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους από χθες νέους φοιτητές μας που αποφοίτησαν από το Λύκειο Ελεούσες. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Λυκειάρχη μας και τους ακούραστους καθηγητές του Λυκείου μας. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς των νέων φοιτητών μας που παρά τις αντιξοότητες στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους και σήμερα δρέπουν τους καρπούς του αγώνα τους.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
Μιχάλης Μπίγγος»