Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Οριστικοποιήθηκε το παζάρι…

Εγκατάσταση εμπόρων από Παρασκευή 28 Αυγούστου και λήξη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου (10 μέρες). Αναλυτικά οι τιμές.
Με την 224/13 Ιουλίου 2015 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας ενέκρινε την Κανονιστική Απόφαση για τη διενέργεια της Εμποροπανήγυρης στη Βουνοπλαγιά, στα φανάρια, στη θέση «Πράσινη Γωνία». 
Σύμφωνα με την απόφαση θα...
κατασκευασθούν 570 παράγκες. Η εγκατάσταση των εμπόρων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Αυγούστου και η λήξη της Εμποροπανήγυρης είναι δέκα (10) μέρες μετά την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Πάνω απ΄ όλα η ασφάλεια των “παραγκών”
Άξια συγχαρητηρίων είναι η ιδιαίτερη σημασία που ο Δήμος Ζίτσας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Πλιάκος αποδίδει στην ασφάλεια των “παραγκών” και κατ΄ επέκταση στην ασφάλεια των δημοτών που θα επισκεφτούν το παζάρι από πιθανή κατάρρευση των “παραγκών”.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στους όρους του παζαριού προβλέπεται ότι ο εργολάβος δεν αρκεί να προσκομίσει μια απλή υπεύθυνη δήλωση των κατασκευαστών, αλλά πρέπει να έχει μελέτη στατικής επάρκειας των “παραγκών” με υπογραφή και σφραγίδα μηχανικού. Και μάλιστα πέρα από αυτά θα πρέπει η μελέτη των “παραγκών” να συνοδεύεται από πιστοποιητικό στατικής επάρκειας!
Ακόμη ο υποψήφιος ανάδοχος οφείλει επιπλέον να προσκομίσει εντός του φακέλου της προσφοράς του ενδεικτικές τομές (με κατασκευαστικές λεπτομέρειες) των “παραγκών”.
Και πάλι συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε, πάνω από όλα η ασφάλεια των “παραγκών” για πολλά – πολλά Ρίχτερ και κατ΄ επέκταση προφανώς των επισκεπτών.

Ο Κανονισμός
Δείτε εδώ και τις 23 σελίδες της απόφασης του Κανονισμού. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη Δι@ύγεια την Τρίτη 14/7/2015.

Οι τιμές