Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Για 4η φορά έκλεψαν το μαγαζί του Κώστα Ζώη στο κέντρο της Ελεούσας!

Παράπονα για έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή από τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ). Ο Δήμος Ζίτσας αγρόν ηγόραζε
    Μπορεί να μοιάζει απίστευτο αλλά οι ιδιοκτήτες ενός καφενείου και ενός παντοπωλείου στην οδό Πολυτεχνείου, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο κυριολεκτικά στο κέντρο της Ελεούσας, έπεσαν θύματα διαρρηκτών, ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές!
    Έτσι είναι απολύτως δικαιολογημένη η οργή και η αγανάκτηση του Κώστα Ζώη και της συζύγου του Λεμονιάς. Την τελευταία φορά, δεν...
πίστευαν ούτε και οι ίδιοι ότι και πάλι το μαγαζί τους είχε λεηλατηθεί. «Είμαστε νομοταγείς πολίτες, πληρώνουμε τους φόρους μας και κανείς δεν μας προστατεύει» λέει ο κ. Κ. Ζώης.
    Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του καφενείου, μπήκαν στο εσωτερικό, πήραν την τηλεόραση που υπήρχε και συνέχισαν ανενόχλητοι περνώντας από την «μεσόπορτα» στο χώρο του μίνι μάρκετ.
    Αφαίρεσαν αρκετά μπουκάλια με ελαιόλαδο και έσπασαν την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να πάρουν το μικροποσό που υπήρχε. Οι ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι και τις τέσσερις φορές έδρασαν τα ίδια άτομα τα οποία μάλιστα είχαν συλληφθεί στο παρελθόν και είχαν αφεθεί ελεύθερα.
    Αυτό το γεγονός κάνει την οργή τους μεγαλύτερη καθώς αναρωτιούνται ποιος νόμος τελικά θα προστατεύσει τους ίδιους. 
    Ο Δήμος Ζίτσας από την πλευρά του είναι σε πλήρη αδράνεια και ο δήμαρχος κ. Μιχ. Πλιάκος ουδέποτε έβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό το μείζον πρόβλημα της Ελεούσας.
    Δείτε εδώ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ