Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Μυστήριο στο Δήμο Ζίτσας…

Μυστήριες εντολές, μυστήριες αναθέσεις. Έγιναν και διπλοπληρωμές; Δύο δίδυμες ολόιδιες αναθέσεις μέσα σε 42 μέρες. Τι συμβαίνει; Πως εξηγούνται; Πέρασαν 5 μήνες από τότε, πληρώθηκαν και οι δύο; 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ “ΔΙΔΥΜΕΣ” ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
Μία ανάθεση στις 6 Οκτωβρίου 2014. Μετά από 42 μέρες στις 18 Νοεμβρίου 2014, 2η ανάθεση. Ακριβώς οι ίδιες εργασίες, στο ίδιο ακριβώς μηχάνημα, από το ίδιο ακριβώς συνεργείο, με τα ίδια ακριβώς χρήματα. 
Δηλαδή το...
 JCB του Δήμου Ζίτσας με αριθμό κυκλοφορίας 68326, ξαναχάλασε λίγες μέρες μετά και ήθελε πάλι τα ίδια ακριβώς;;; Πάλι «εργασία αλλαγής σε μαρκούσι χειριστηρίου, λάδια σασμάν και φίλτρου σασμάν, φίλτρου υδραυλικού, βάσης μηχανής και τοποθέτηση ανταλλακτικών»;;; Πάντα με 865 €!!!
Είναι γεγονός ότι όλα αυτά ανατέθηκαν μία, ανατέθηκαν και δεύτερη φορά 42 μέρες μετά και βέβαια ισχύουν και οι δύο αναθέσεις που είναι στο Δι@ύγεια. Τι συμβαίνει;;; Πληρώθηκαν και οι δύο δίδυμες αναθέσεις; Μήπως έγιναν πράγματι και οι δύο ολόιδιες δίδυμες επισκευές και είναι τόσο μεγάλη "σατανική" σύμπτωση; Ποιος ελέγχει και ποιος παραλαμβάνει κ. Πλιάκο; Έχετε εποπτεία για ότι συμβαίνει στο Δήμο κ. δήμαρχε; Αν ναι, μία εξήγηση εκτιμούμε πως είναι απολύτως απαραίτητη.
Το μυαλό κάθε δημότη που βλέπει τις 2 αυτές δίδυμες αναθέσεις με διαφορά 42 ημερών μπορεί να σκέφτεται οτιδήποτε. Από το ότι στο Δήμο Ζίτσας "επικρατεί μπάχαλο" μέχρι ...ότι θέλει.
    Όπως πχ ότι χάλασε το JCB και ανέθεσαν στις 6 Οκτωβρίου την επισκευή, αλλά ίσως λόγω φόρτου εργασίας δεν το επισκεύασαν τότε και όταν “ευκαίρησαν” στις 18 Νοεμβρίου (μετά 42 μέρες) έχοντας ξεχάσει ότι το ανέθεσαν μία το ανέθεσαν και δεύτερη φορά! Αν είναι έτσι και αν επισκευάστηκε μόνο μία φορά..."πάει στα κομμάτια", αρκεί να μην το πλήρωσαν δύο (2) φορές εκ παραδρομής!
Η αρμόδια επιτροπή πόσες φορές παρέλαβε αυτές τις επισκευές; Μία φορά, δύο φορές, πόσες; Ως γνωστόν για την βεβαίωση της καλής εκτέλεσης των εργασιών επισκευής των οχημάτων του Δήμου από ιδιωτικά συνεργεία και παραλαβής των ανταλλακτικών, έχει οριστεί Επιτροπή με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λιάκο Παναγιώτη και 2 υπαλλήλους (απόφ. 267/2014).
    Σε κάθε περίπτωση η πραγματικότητα είναι μία και μοναδική. Και βέβαια απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο δήμαρχος κ. Μιχ. Πλιάκος και ο Δήμος Ζίτσας. Εμείς παραθέτουμε απλώς τις δύο αναθέσεις, όπως είναι στο Δι@ύγεια. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του …  
Η 1Η ανάθεση εδώ και η 2Η εδώ

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για zoom