Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Νέα “πατάτα” Πλιάκου με την Επιτροπή Διαβούλευσης!

Αφού είχε ξεχάσει τους δημότες, τώρα τους καλεί «στην τύχη». Βολές από τον Μιχάλη Μπίγγο και επιδεικτικό κρέμασμα” της ανακοίνωσης από την Γιάννα Γεωργούλη!
    Τελικά η πολιτική ανεπάρκεια του «γκαφατζή» δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου αρχίζει να γίνεται εμφανής αν και η δημοτική αρχή διανύει μόλις τον 5ο μήνα της θητείας της.
    Μετά τις απεντάξεις έργων, μετά την (ηθική πολιτικά;) ανάθεση της προμήθειας κρεάτων για τους παιδικούς στον αδερφό του, μετά την υπόθεση της λυματολάσπης του άντρα της Τατιάνας, μετά τις απευθείας αναθέσεις, μετά την μη ένταξη ούτε ενός χωριού του Δήμου Ζίτσας στο νέο “Leader”, φαίνεται ότι...
οι πολιτικές γκάφες στο Δήμο Ζίτσας δεν έχουν τέλος.

Η Επιτροπή Διαβούλευσης
    Ο Δήμος Ζίτσας με τις 53/2011, 26/2013 και 93/2013 αποφάσεις του, συγκρότησε Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης από 44 άτομα (33 εκπρόσωπους φορέων και οργανώσεων και 11 δημότες). Ο κ. Πλιάκος με ανακοίνωσή του στις 12 Ιανουαρίου καλούσε μέχρι τη Δευτέρα 19/1/2015 τους φορείς να προτείνουν εκπροσώπους, κάνοντας τη γκάφα να ξεχάσει τους δημότες!!!
    Έτσι με νεώτερη ανακοίνωσή του ο κ. Πλιάκος στις 27 Ιανουαρίου 2015 καλεί τώρα τους δημότες να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής τους μέχρι την Τρίτη 10/2/2015, προσπαθώντας(;) να καλύψει τη γκάφα του.

Γκάφα στη γκάφα!
    Όμως πολιτικά, σε αυτή του την προσπάθεια κάνει γκάφα στη γκάφα!!! Γιατί, επειδή ασφαλώς δεν θα μετέχουν οι ίδιοι φορείς που προβλέπονταν στην προηγούμενη απόφαση, πρέπει να προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα καθορίζει τους φορείς (ποιοι και αριθμό) καθώς μετά και τον αριθμό των δημοτών, πόσοι δηλαδή (κατ΄ελάχιστο το 1/3) που θα μετέχουν.
    Διαφορετικά τι είδους κλήρωση θα κάνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Π. Λιάκος το πρωί της Τετάρτης 11/2/2015;;; Πόσοι δημότες θα εκλεγούν συνολικά και ανά Δημοτική Ενότητα;;; Αιτήσεις στην τύχη;;;
    Εκτιμάται ότι τώρα για να καλύψει τη νέα γκάφα "θα υποχρεωθεί" να κάνει συμβούλιο πριν την κλήρωση!

Σκόπιμο “κρέμασμα” από την Γιάννα Γεωργούλη;
    Αυτή η νέα πολιτική γκάφα του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου, φαίνεται πως έγινε αμέσως αντιληπτή από την δημοτική σύμβουλό του και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (και ταυτόχρονα Πρόεδρο της τοπικής της Ν.Δ. Δήμου Ζίτσας κινούμενη πολιτικά περί τον κ. Κ. Τασούλα) Γιάννα Γεωργούλη, η οποία έσπευσε αυθημερόν να “κρεμάσει” στην προσωπική της σελίδα στο facebook την «γκαφατζίδικη» ανακοίνωση του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου!!! 
    Αποτέλεσμα να γίνει ευρύτερα γνωστή η «γκάφα πάνω στη γκάφα» του κ. Πλιάκου. 
    Βέλη εκ των έσω ή διαμάχες πολιτικών γραφείων; Ή μήπως πιθανή φιλοδοξία της κ. Γεωργούλη για δημαρχιακή υποψηφιότητα και “εκλεπτυσμένο πριόνισμα” του δημάρχου; Πάντως όλα δείχνουν ότι τα όργανα άρχισαν στο Δήμο Ζίτσας…

Ο Μιχάλης Μπίγγος

    Τη Γιάννα Γεωργούλη ενισχύει στο δημαρχιακό πριόνισμα στο facebook ο ενεργός δημότης Μιχάλης Μπίγγος (ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης και έχει δώσει το παρόν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια), αναρτώντας και αυτός το link της κ. Γεωργούλη (με τη «γκάφα πάνω στη γκάφα» του κ. Πλιάκου). 
    Ο Μιχάλης Μπίγγος όμως προσθέτει δηκτικά και ένα κειμενάκι που αναδεικνύει την πολιτική ανεπάρκεια του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου (όπου αναφέρεται και στις αποκαλύψεις μας).
    Γράφει ο κ. Μπίγγος: «ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Η΄ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η΄ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.............!!!!! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ zitsagate ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ !!!!!!». Τα σχόλια περιττεύουν…