Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Και οι δημότες κ. Πλιάκο; Γκάφα ή περιφρόνηση;

Από γκάφα ή από περιφρόνηση ο κ. Πλιάκος δεν καλεί τους δημότες στην Επιτροπή Διαβούλευσης παρά την πρόβλεψη του Νόμου και προσκαλεί μόνο φορείς;
    «Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται» λέει η παροιμία και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ζίτσας κ. Πλιάκος αποδεικνύεται πολιτικά γκαφατζής, αφού κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη.
    Μετά τη γκάφα όπου κλήθηκε πρόεδρος χωριού και ψήφισε για έργο σε ξένο χωριό, μετά την άλλη γκάφα που είχε “ξεχάσει” να δώσει δικαίωμα υπογραφής στους αντιδημάρχους (μετά την ανάρτησή μας το επανόρθωσε) και μετά την πρόσφατη γκάφα του να πει ψέμματα στους δημοσιογράφους, έτσι που "μεγαλοπρεπώς" τοπικά ΜΜΕ του απέδωσαν το χαρακτηρισμό «ψευτοΜιχάλης», τώρα...
 ξέχασε (?) να καλέσει τους δημότες να μετέχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας!

Εκτός αν…
    Εκτός βέβαια αν δεν πρόκειται για μια ακόμη γκάφα του κ. Πλιάκου αλλά για περιφρόνηση των δημοτών! Ο Νόμος (φωτογραφία παρακάτω) είναι ξεκάθαρος! Άλλωστε πρόσκληση στους δημότες και στους απλούς πολίτες έκανε και ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου και για την προηγούμενη επιτροπή ο Δήμος Ζίτσας κλπ.
    Στην ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας έχει προθεσμία για υποβολή αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ασφαλώς μετά την πολιτικά ακατανόητη ενέργειά του ο κ. Πλιάκος οφείλει να επανορθώσει διορθώνοντας άμεσα την απόφασή του, όπως έκανε  και με την απόφαση ορισμού αντιδημάρχων.

Η πρόσκληση Πλιάκου και ο Νόμος