Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τραγωδία στα Αμπελάκια Βουνοπλαγιάς. Τζιπ καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο. Νεκρός ο υπάλληλος καθαριότητας…

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από το δυστύχημα
    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 49χρονος υπάλληλος της καθαριότητας, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο και παρέσυρε τον άτυχο εργαζόμενο. Το τροχαίο, έγινε όταν λίγο μετά τις 7 το πρωί οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων στην Εθνική Οδό  Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στα Αμπελάκια Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας.
    Στη συγκεκριμένη περιοχή την αποκομιδή...
δεν την κάνει ο Δήμος Ζίτσας παρότι είναι εντός των ορίων του, αλλά ο Δήμος Ιωαννιτών. Το τζιπ που οδηγούσε ένας αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε με δύναμη τον 49χρονο υπάλληλο του Δήμου Ιωαννίνων, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.
    Ο δημοτικός υπάλληλος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.  Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. Στο νοσοκομείο αυτή την ώρα βρίσκονται πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου Ιωαννιτών.
    Τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν το στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως έντονα με σφοδρές καταιγίδες να πλήττουν, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε “ποτάμια”.  

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (πηγή epirus-tv-news.blogspot.gr)