Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αποκαταστάθηκε ο μισθός και ο πρόεδρος στο Γραμμένο, αλλά χάθηκε στη Βερενίκη!!!

Έβγαλαν πρόεδρο που δεν ήταν υποψήφιος στη Βερενίκη!!!
    Φαίνεται ότι «ο δαίμων των εκλογών» δεν λέει να σταματήσει. Η αρχή έγινε με το Γραμμένο όπου ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος η κ. Σοφία Μπούρμπου (με τον κ. Βούζα) το μισθό μαζί με την προεδρία θα τον έπαιρνε ο κ. Άρης Παπαγιώτης (με τον κ. Πλιάκο) και μάλιστα επισήμως!!! 
    Και βέβαια ούτε ο κ. Χρ. Βούζας είχε υποβάλλει κάποια ένσταση, ούτε...
η ενδιαφερόμενη που το έμαθε από την ανάρτηση του zitsagate και με σχόλιό της στο facebook μας ευχαριστεί.
    «Ευχαριστούμε πολύ που μας άνοιξες τα μάτια» μας λέει ο σύζυγός της κ. Πάνος Μπούρμπος (φωτό πιο κάτω), αφού κανένας από την παράταξη «Συμμαχία πολιτών» του κ. Βούζα δεν “φρόντισε” να της πει να κάνει ένσταση. Έτσι το δικαστήριο «αναγκάστηκε» μετά την ενημέρωσή του να αποκαταστήσει τα πράγματα στο «ορθόν» και να ανακηρύξει την κ. Σοφία Μπούρμπου (φωτό της διορθωτικής απόφασης πιο κάτω).

Στη Βερενίκη!!!
    Θέμα όμως τώρα δημιουργείται με τη Βερενίκη, όπου ενώ εκλέχτηκε πρόεδρος ο Βαγγέλης Αλεξ. Ζιάγκας, ανακηρύχτηκε άλλος και μάλιστα άτομο που δεν ήταν καν υποψήφιος στη Βερενίκη (ο κ. Βασ. Παππάς).
Ασφαλώς πρόκειται περί λάθους που θα διορθωθεί, προκαλεί όμως εντύπωση η τεράστια πολιτική αμέλεια όλων ανεξαιρέτως των συνδυασμών.

Το ερώτημα
    Το ερώτημα που απασχολεί είναι εύλογο. «Καλά πως θα διοικήσουν το Δήμο αυτοί, όταν δείχνουν σε απλά θέματα τέτοια αμέλεια, όταν περιμένουν από το zitsagate να ενημερωθούν;;; Δηλαδή με τέτοια πολιτική ανευθυνότητα θα αντιμετωπίζουν τα τεράστια ζητήματα του Δήμου Ζίτσας μέσα στα επόμενα 5 χρόνια;;; »

Οι φωτογραφίες των αποφάσεων και το ευχαριστήριο