Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αήθη και κακόβουλα αποδείχθηκαν τα σχόλια…

«Κατατρίφθηκαν οι ισχυρισμοί “κυνηγών του σταυρού” ότι δήθεν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο κ. Βαγγέλης Σταύρου»
    Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» του Βασίλη Γαρδίκου, με αφορμή όπως λέει την παραπληροφόρηση που γίνεται σχετικά με υποψηφιότητα στην τοπική κοινότητα Γαβρισιών, ξεκαθαρίζει ότι μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο, «κατατρίφθηκαν οι ισχυρισμοί “κυνηγών του σταυρού” ότι δήθεν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο κ. Βαγγέλης Σταύρου» ως εκπρόσωπος του χωριού.
    Επισημαίνει ότι «Αήθη, κακόβουλα και εν μέρει συκοφαντικά αποδείχθηκαν...
τα όποια σχόλια διαδίδονταν και είναι προφανείς οι λόγοι που κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν  το άσπρο μαύρο» και ξεκαθαρίζει «Η υποψηφιότητα του κ. Σταύρου Ευάγγελου είναι καθόλα νόμιμη».

    Αναλυτικά όλη ανακοίνωση της παράταξης του Βασίλη Γαρδίκου:

    «Αήθη, κακόβουλα και εν μέρει συκοφαντικά αποδείχθηκαν τα όποια σχόλια διαδίδονταν στην τοπική κοινότητα Γαβρισιών του Δήμου Ζίτσας περί μη δυνατότητας της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» να έχει υποψήφιο τον Σταύρου Ευάγγελο.
    Η υποψηφιότητα του κ. Σταύρου Ευάγγελου είναι καθόλα νόμιμη και είναι προφανείς οι λόγοι που κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν  το άσπρο μαύρο.
    Ο υπέρμετρος ζήλος ορισμένων στο κυνήγι του σταυρού, δεν πρέπει να τους οδηγεί στην καταστρατήγηση του πολιτικού πολιτισμού που πρέπει να διακατέχει τον κάθε υποψήφιο»