Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Μιχ. Πλιάκου (ΒΙΝΤΕΟ & φωτο)…

Ισχυρίστηκε κατά την ομιλία του στην Ελεούσα ότι ο Βιολογικός είναι στο Πέραμα και δίπλα του γίνεται η μονάδα λυματολάσπης του συζύγου της Τατιάνας Καλογιάννη!!! Αποποιήθηκε τις ευθύνες του.
    Έγινε το βράδυ της Τετάρτης η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Έντιμη Πολιτεία” του κ. Μιχ. Πλιάκου στο ίδιο κατάστημα όπου είχε γίνει προ ημερών και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κ. Βούζα, στην Ελεούσα.
    Το παρόν εκτός από τους περίπου 140 υποψηφίους και τους συγγενείς τους, έδωσε το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του κ. Αλ. Καχριμάνη καθώς και αρκετοί κάτοικοι.
    Στην ομιλία του ο κ. Μιχ. Πλιάκος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τους βρίσκουν «έτοιμους να συγκρουστούνε με κατεστημένα, με νοοτροπίες του χθες», και συνέχισε «Διαφέρουμε όμως. Διαφέρουμε σε σημαντικά ζητήματα». Αλλά για το ζήτημα της λυματολάσπης αποποιήθηκε τις ευθύνες του
    Όπως ισχυρίστηκε...
κατά την ομιλία του στην Ελεούσα, ο Βιολογικός είναι στο Πέραμα και δίπλα του γίνεται η μονάδα του συζύγου της Τατιάνας Καλογιάννη!!! Είπε συγκεκριμένα «Εγώ δεν είμαι μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Δεν είμαι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και όσες φορές παραβρέθηκα σε αυτό λόγος δεν μου δόθηκε. Ε, παρ' όλα αυτά εγώ έγινα στόχος. Παραπληροφόρησαν και τους δημότες, ότι η μονάδα προορίζεται να γίνει στο γήπεδο Ελεούσας Η αλήθεια, είναι άλλη όμως προτείνεται για χωράφι, δίπλα από το Βιολογικό Ιωαννίνων, στο Πέραμα»


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με αποσπάσματα της ομιλίας εδώ .


κατά τη διάρκεια της ομιλίας






λίγα λεπτά πριν αρχίσει η ομιλία...







κατά τη έξοδο από το εκλογικό κέντρο προς το κατάστημα απέναντι, όπου η ομιλία









και μια μερίδα υποψηφίων