Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ενόχληση της παράταξης Βούζα από την παρουσίαση της αόριστης καταγγελίας του!!!

    Σε αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μας (Τρίτη, 6 Μαΐου 2014, 8:34 π.μ.) με τίτλο “Βούζας: Βολές κατ΄ αγνώστων για τάξιμο προσλήψεων και «επιχείρηση εξαπάτησης»…” αναφερθήκαμε λεπτομερώς στην καταγγελία του κ. Βούζα, παραθέτοντας ατόφιο ολόκληρο το αρχικό κείμενο, καθώς και την ανάρτηση στο blog της «Συμμαχίας Πολιτών».
    Γράψαμε συγκεκριμένα: «Ο κ. Βούζας όμως δεν αναφέρει ποιοι ή ποιος, υποψήφιος προφανώς, είναι αυτός που τάζει, αφού στην καταγγελία του κάνει λόγο για «κλέψιμο ψήφου». Είναι ο κ. Πλιάκος, είναι ο κ. Γαρδίκος, είναι ο κ. Μανούσης, είναι ο κ. Ματσάγκας;;;; Ποιόν ή ποιους καταγγέλλει ο κ. Βούζας;; Αν και η καταγγελία είναι αόριστη, αφού οι δημότες θέλουν να ξέρουν ποιος, όπως λέει ο κ. Βούζας κάνει...
«προσπάθεια εμπορίας του ανθρώπινου πόνου και η εκμετάλλευση της δυστυχίας των συνδημοτών» παραμονές εκλογών, διαβάστε ολόκληρη της επιστολή του κ. Χρυσ. Βούζα».
    Τα συμπεράσματά μας είναι τα προηγούμενα, όπως μπορεί ο καθένας να δει αναλυτικά και στην ανάρτηση (κλικ εδώ), όπου (επαναλαμβάνουμε) υπάρχει “ατόφια” η επιστολή της παράταξης Βούζα. Όμως με επιστολή της η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» του κ. Βούζα ζητεί «είτε να αποδειχτούν είτε να ανασκευαστούν τα δήθεν συμπεράσματα του blog ZITSA GATE».
    Επί της ουσίας:
α) Η καταγγελία του κ. Βούζα πουθενά ΔΕΝ αναφέρει ποιόν καταγγέλλει. Όποιος τη διαβάσει και …ανακαλύψει ποιόν, να το πει!!! Να αποδείξουμε τι??? Ότι ΔΕΝ αναφέρει ποιόν καταγγέλλει ο κ. Βούζας? Μα πώς να το κάνουμε αφού ΔΕΝ το αναφέρει!!!
β) Δεν αντιλαμβανόμαστε «τι σόι ανασκευή της ανάρτησής μας» επιθυμεί ο κ. Βούζας. Ούτε ποια συμπεράσματά μας είναι «δήθεν»!!! Να μπούμε στο μυαλό του ποιόν έχει κατά νου όταν καταγγέλλει αόριστα???
γ) το τι υποσχέθηκε τηλεφωνικά στο κ. Βούζα η κ. Βάσω ΔΕΝ μας αφορά.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθούν :
1) η απάντηση της «ΣυμμαχίαςΠολιτών»:
«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ
Επειδή η ανασκευή που υποσχέθηκε τηλεφωνικά στον  υπ. Δήμαρχο Χρυσόστομο Βούζα η κα Βάσω Καραμανή σχετικά με τις αόριστες καταγγελίες της περί υπόσχεσης προσλήψεων σε ψηφοφόρους του Δήμου Ζίτσας δεν καλύπτουν ούτε κατ` ελάχιστον τις στοιχειώδεις απαιτήσεις, η παράταξη «ΣΥΜΑΜXΙΑ ΠΟΛΙΤΏΝ» εμμένει στην απαίτησή της για πλήρη, σαφή και κατηγορηματική διευκρίνιση της καταγγελίας.
Συγκεκριμένα αναμένει απάντηση ποιος που και σε ποιον δόθηκε η υπόσχεση πρόσληψης στο Δήμο Ζίτσας.
Σε αντίθετη περίπτωση η παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα προχωρήσει στα νόμιμα επιφυλασσόμενη για την άσκηση κάθε δικαιώματος.
Κατά τον ίδιο τρόπο  η παράταξη απαιτεί  είτε να αποδειχτούν είτε να ανασκευαστούν τα δήθεν συμπεράσματα του blog ZITSA GATE.
Τα μέλη της Παράταξης δηλώνουν ότι σε κάθε περίπτωση θα υπερασπιστούν με όλα τα νόμιμα μέσα, όσους νομίζουν ότι μπορούν να εκτοξεύουν αυθαίρετες, ανυπόστατες και συκοφαντικές κατηγορίες»

2) Η ανάρτησή μας που προκάλεσε την ενόχληση





3) Η καταγγελία της «Συμμαχίας Πολιτών»








4) Η ανάρτηση στο blog της «Συμμαχίας Πολιτών»