Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Βασίλη Γαρδίκου σε Δεσποτικό, Ριζό, Καλοχώρι, Γρανίτσα, Ραδοβίζι, Βερενίκη, Λιγοψά, Πετσάλι, Ασφάκα...

«Η παράταξή μας έχοντας συνδυάσει την εμπειρία, την γνώση και την ανανέωση σε πολιτικό προσωπικό, κατάρτισε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του δήμου»
κλικ για zoom
    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος με κλιμάκιο της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» επισκέφτηκε το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μολοσσών, Εκάλης, και Πασσαρώνος.
    Συγκεκριμένα...
περιόδευσε στα χωριά, Δεσποτικό, Ριζό, Καλοχώρι, Γρανίτσα, Ραδοβίζι, Βερενίκη, Λιγοψά, Πετσάλι, Ασφάκα. 
    Κατά τη περιοδεία έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους των χωριών.
    Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την σημερινή δημοτική αρχή για να λυθούν προβλήματα των οικισμών τόνισε ότι έγιναν αρκετά ωστόσο μπορεί να γίνουν περισσότερα. Ανέλυσε τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξης και αφορούν τόσο για τους οικισμούς όσο και για τις δημοτικές ενότητες.
    «Ο δήμος Ζίτσας έχει τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για να μπει σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης. Αρκεί αυτές οι προϋποθέσεις να μελετηθούν σωστά, και να ενταχθούν σε ένα ρεαλιστικό προγραμματισμό, σε ένα σοβαρό σχεδιασμό», τόνισε ο κ. Γαρδίκος και πρόσθεσε: «Η παράταξή μας έχοντας συνδυάσει την εμπειρία, την γνώση και την ανανέωση σε πολιτικό προσωπικό έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του δήμου ικανό να αξιοποιήσει και να αναδείξει τα προτερήματα του τόπου μας
    Σήμερα αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής των υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Γαρδίκο μετέβη στην Αθήνα όπου θα έχουν μια σειρά από συναντήσεις με τους ετεροδημότες.